STIRI Liga I Declaraţii la plecarea în cantonament

Constantin MişelăricuConstantin MişelăricuDoi dintre jucătorii de bază ai Oţelului din turul de campionat, Cristian Cristea şi Constantin Mişelăricu, au dat declaraţii înainte de plecarea în primul cantonament al iernii, la Poiana Braşov.

Cristian Cristea: „Domn' Profesor ne-a speriat un pic, ne-a spus că o să fie un cantonament foarte greu, dar, până la urmă, trebuie să îl luăm ca pe un lucru bun, pentru că e pentru noi. În tur ne-a lipsit condiţia fizică, de la începutul campionatului şi s-a văzut. Şi cred că s-au pierdut nişte meciuri uşoare din cauză că nu eram pregătiţi. Acum o să ne pregătim cât mai bine ca să mergem în Antalya să facem şi acolo un cantonament şi mai bun şi să creştem în condiţie fizică, în automatisme, şi să sperăm să începem mult mai bine decât în tur”

Constantin Mişelăricu: „Într-adevăr ne aşteaptă o perioadă foarte grea, urmează perioada de acumulare şi, ştiind prin ce am mai trecut cu domn' Profesor, ne aşteaptă o perioadă extrem de grea. Din discuțiile care sunt în vestiar, așteptăm noi colegi, sperăm să se integreze și să facem echipa de care avem nevoie pentru retur."

Login sau crează cont pentru a comenta              |