STIRI Liga I „Insistăm pentru Neagu”

Cristian MunteanuCristian MunteanuDupă ce s-a lovit de refuzul lui Cornel Râpă pentru o revenire la Oţelul în această iarnă, oficialii gălăţeni insistă pe pista Ionuţ Neagu, un alt fotbalist crescut la gruparea roş-alb-albastră, dar care acum este legitimat la Steaua.


Oţelul îl doreşte pe Neagu sub formă de împrumut până la vară, pentru a se întări în compartimentul median. Gălăţean, crescut la Oţelul, Neagu a plecat la Steaua în urmă cu un an şi jumătate, pentru suma de 500.000 de euro. N-a reuşit să se impună la formaţia bucureşteană şi îşi poate relansa cariera, dar, mai ales, poate ajuta la salvarea clubului său de suflet.
Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, ne-a spus că Neagu e dorit în continuare la formaţia gălăţeană.
„Insistăm pentru Neagu. Ni-l dorim în continuare, considerăm că ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul. E un jucător valoros, ştie foarte bine situaţia de aici, cunoaşte tot ceea ce înseamnă Oţelul şi nu mai are nevoie de adaptare. Ne poate ajuta să scoatem echipa din situaţia în care se află. Ne-am acoperi complet pe postul de mijlocaş central. Aşteptăm răspuns de la Steaua”, ne-a declarat Munteanu.
În această iarnă a fost adus mijlocaşul Sanaa Altama, dar a plecat Karol Karlik. Neagu ar putea fi al doilea jucător campion cu Oţelul care ar reveni la echipa cu care a jucat în Liga Campionilor, după ce Laurenţiu Iorga a revenit la Galaţi sub formă de împrumut până în vară.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 19-01-2015 19:24

Felicitari conducerii pt cele 2 achizitii de astazi ;-) . Avem nevoie de inca 3-4 jucatori care se pot impune ca titulari in echipa noastra..

PS : mie personal imi pare rau ca a plecat Karlik incepuse sa se sudeze un cuplu interesant de mijlocasi la inchidere Karlik-Tavares.
+2

otzelarul

Login sau crează cont pentru a comenta              |