STIRI Liga I “Nu mă interesează poziția din clasament. Am venit să ajut la salvare”

Mohamadou Sissoko (in galben)Mohamadou Sissoko (in galben)Oţelul a reuşit două mutări importante pe piaţa transferurilor, aducând doi jucători străini cu o experienţă bogată în fotbalul european. Iată ce au declarat cei doi fotbalişti şi managerul sportiv Ovidiu Burcă pentru pagina oficială de facebook a clubului:


Yulu Matondo: “Am discutat cu conducătorii de la Oțelul Galați și am observat că este un proiect interesant aici. Practic, mi s-a părut o provocare. N-am stat prea mult pe gânduri și am acceptat. Așa că sunt pregătit să trec la treabă. Nu cunosc campionatul în profunzime, dar m-am interesat. Eu am jucat o perioadă în Bulgaria și cred că sunt două campionate asemănătoare ca stil. Nu cred că voi avea probleme de adaptare. Situația politică din Egipt m-a determinat să renunț la contractul pe care îl aveam acolo. Devenise periculos pentru mine și familia mea. Am doi copii care trebuie să trăiască în siguranță. Acum se află în Belgia, dar familia va veni lângă mine. Categoric e un pas înainte în carieră. Vorbim despre o echipă din prima ligă într-un campionat din Europa.

Mohamadou Sissoko: “Am foarte mulți prieteni care au evoluat în România. Mi-au spus că este un campionat puternic cu jucători valoroși. Am considerat că este o oportunitate pentru mine. Oțelul a câștigat campionatul cu puțin timp în urmă și a ajuns în Liga Campionilor. Asta spune multe despre valoarea de ansamblu a clubului. Nu mă interesează poziția actuală din clasament. Am venit să ajut la salvarea acestei echipe. Voi juca la o fostă campioană și voi fi pregătit de un antrenor, Selymes, care a fost unul dintre jucătorii exponențiali ai naționalei României, deci e un pas înainte pentru mine.”
 
Ovidiu Burcă: “Timpul nu ne permite să experimentăm. Încercăm să aducem la echipă jucători cu experiență acumulată în campionate puternice. Jucători care să intre în luptă și să facă diferența.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 20-01-2015 09:47

Asa e mai bine inca vreo 4-5 transferuri si poate pana la urma scapam de retrogradare
+1

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 Tudor » 20-01-2015 10:15

Au o parere buna despre club. Sper sa nu ne facem de ras iar cu neplata salariilor...

Tudor

  •  
  •  

#3 bogdanmihai » 20-01-2015 12:25

cam asta inseamna mentalitate de profesionist! De asta avem nevoie, sper sa aiba si influenta in vestiar. Pe cand altii nu stiu cum sa plece mai repede sau sa scape mai repede de o echipa aflata in situatie grea, altii gandesc altfel!

bogdanmihai

  •  
  •  

#4 Ciprica » 20-01-2015 12:51

Atitudinea e corecta, sa vedem cum stau in ghete...

Ciprica

  •  
  •  

#5 granata » 20-01-2015 14:11

Sper sa-l putem si noi ajuta,platindui salariul la timp...Avem nevoie urgent de un fundas dreapta..

granata

Login sau crează cont pentru a comenta              |