STIRI Liga I Cristi Munteanu anunţă şi alte transferuri! „Suntem în grafic până acum”

Cristian MunteanuCristian MunteanuCristian Munteanu, team-managerul Oţelului, s-a declarat mulţumit de transferurile făcute până acum de gruparea roş-alb-albastră şi a promis că vor mai veni jucători în perioada următoare.


„Suntem una dintre cele mai active echipe din Liga I pe piaţa transferurilor. Am adus patru jucători de valoare, care cred eu că ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Suntem în discuţii şi cu alţii, nu ne oprim aici. Suntem în grafic până acum, pentru că după cum am zis, am vrut cel puţin trei jucători noi la startul cantonamentului din Poiana Braşov, iar acum sunt patru”, ne-a spus Cristian Munteanu.
Cele patru transferuri ale Oţelului până acum sunt: Sanaa Altama, Laurenţiu Iorga, Mahamadou Sissoko şi Jeanville Yulu-Matondo.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 20-01-2015 13:04

Sanaa Altama nu se pune, a venit de mult, raman 3 transferuri!
Ar mai trebui cel putin 4-5 jucatori noi in conditiile in care Karlik nu mai vine, Ottendof nu mai vine, iar Zaharia face figuri ca nu mai vrea la echipa!

5 transferuri: (Nicolita Banel - fundas dreapta, Nicolita Stelian - atacant, Neagu - mijlocas defensiv, un mijlocas ofensiv stanga, un mijlocas ofensiv dreapta)
+1

Myhay20

  •  
  •  

#2 Myhay20 » 20-01-2015 13:21

Hotoboc - Banel, Sissoko, Leca, Popescu - Altama (Neagu), Tavarez - Iorga, Cernat, ??? - Matondo

Din lista pe care am scris-o pare Ok, dar mai trebuie dubluri puternice pentru concurenta!In tur s-a demonstrat faptul ca suntem praf la rezerve!
+1

Myhay20

  •  
  •  

#3 bigsorin » 20-01-2015 13:43

hai inca ceva transferuri si Cristi si echipamentul de campioni inapoi sa castigam cate puncte am avut cand am iesit campioni Otelul Galati 34 21 7 6 46 25 70p :lol: :lol: :lol:

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |