STIRI Liga I Oțelul nu mai aduce alt antrenor secund

Daniel Florea ramane unicul secund al OteluluiDaniel Florea ramane unicul secund al OteluluiDupă plecarea lui Valentin Sinescu la Petrolul Ploieşti, antrenorul principal Tibor Selymeș a rămas cu un singur secund, Daniel Florea. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul Cristi Munteanu a anunțat că este foarte posibil ca staff-ul tehnic să continue în aceeaşi formulă.  


“Am avut discuții cu Tibor Selymeș și l-am lăsat pe el să-și aleagă colaboratorul. Este foarte posibil ca Tibi să meargă mai departe fără un al doilea antrenor secund. Antrenorul este foarte mulțumit de Daniel Florea, de profesorul Tămășanu și de Cristi Brăneț, antrenorul cu portarii. Este foarte posibil să continuăm în această formulă până la final.”

Gestul lui Valentin Sinescu de a renunța la suma de bani pe care o are de primit de la Oțelul a fost comentat astfel de către Munteanu:  “Vali Sinescu este un om de mare caracter, de mare finețe. Am avut plăcerea să lucrez cu el, am avut de învățat de la el. Pentru noi plecarea lui Vali Sinescu este o pierdere, trebuie să recunosc.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 21-01-2015 11:53

Vlad Răpişcă, administrator special Oţelul: „Avem 2 luni restanţă în ceea ce priveşte salariile către jucatori. Vom rezolva această situaţie pentru că spre sfârşitul lunii vor intra cei 700.000 de euro care reprezintă tranşa din drepturile TV. Ne aflăm în discuţii cu 2 sponsori din străinătate şi am putea bate palma cât de curând. Returul este foarte important pentru viitorul clubului şi trebuie să ne mobilizăm toţi, conducători, jucători, antrenori, suporteri, pentru a salva echipa. Eu sunt un om care spune lucrurilor pe nume şi pot să afirm că dacă va retrograda Oţelul se va desfiinţa. Noi vom face tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a salva echipa. Va fi foarte dificil, dar în fotbal s-au văzut şi răsturnări de situaţie mai spectaculoase. Lunile care vor urma vor fi cele mai importante pentru viitorul clubului".

Daca ar veni ambii sponsori de care spune dl Rapisca ar fi super!

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |