STIRI Liga I Bănel NU mai vine

Banel NicolitaBanel NicolitaTeam-managerul Oţelului, Cristi Munteanu, a recunoscut că şansele ca Bănel Nicoliţă să mai vină la Galaţi sunt nule. Oficialul roş-alb-albastru a avut o discuţie finală cu mijlocaşul de 30 de ani, iar acesta a dat un răspuns negativ ofertei formaţiei gălăţene, dorindu-şi să prindă un contract mai bun afară.

În urma acestei decizii, au scăzut mult şi şansele ca fratele lui Bănel, Stelică Nicoliţă, să mai ajungă la Oţelul, mai ales că oficialii clubului CF Brăila au refuzat un schimb de jucători în schimbul  împrumutului acestuia.

Cristi Munteanu: “Cu Bănel am ţinut legătura în ultimele două luni, am vorbit măcar o dată pe săptămână. Ieri am avut ultima discuţie cu el, îi înţeleg poziţia. E normal, el vrea o ofertă mai bună pentru viaţa lui, pentru familia lui. Şansele ca el să mai vină la Oţelul sunt nule din punctul meu de vedere.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 21-01-2015 12:20

balanele, daca era sa fii apreciat pe afara, fie iti prelungea St. Etienne contractul, fie te cauta cineva acum 1 an, cand intrai in ultimele 6 luni de contract, fie la finalul contractului.Acum, nejucat de vreo 8 luni, te mai cauta P. Spataru' din afara. Vei ajunge, probabil, in ultima zi de mercato, cand tu inca visezi cai verzi pe pereti si oferte de prin Franta, la CSU sau ASA.
+1

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 21-01-2015 17:19

era de asteptat un asa deznodamant ! ciricliul spera sa dea vreun tun acum pentru ca s-a invatat la bani la fcsb (frumos nume ) :P

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 claudiuFCOG » 22-01-2015 09:11

oricum nu era bun,nu a mai jucat de 8 luni gata s-a dus pentru el fotbalul.cu ce ar fi ajutat el Otelul?avem nevoie de oameni de valoare nu de banel! mai bine ca nu a venit,sa astepte pana o sa-l mai caute cineva poate peste vreo doi ani...

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |