STIRI Liga I Chipirliu la Timişoara

Bogdan ChipirliuBogdan ChipirliuReîntors după împrumutul la Fortuna Câmpina, Bogdan Chipirliu a stat din nou foarte puţin în sânul lotului oţelar. El nu a prins echipa Oţelului pentru cantonamentul de la Poiana Braşov, preferând să plece din nou de la Galaţi. A ajuns astfel ca împrumut la ACS Poli Timişoara, liderul Seriei a II-a din eşalonul secund.  


Bogdan Remus Chipirliu (22 de ani) a înscris, în sezonul trecut, nu mai puţin de zece goluri în opt meciuri de play-off, ducându-şi formaţia, pe Fortuna Câmpina, în Liga a II-a, pe ultima sută de metri! Şi în actualul sezon a ajutat mult echipa lui Radu Călin, înscriind 4 goluri în 13 meciuri jucate. De asemenea, la satelitul Oţelului a fost golgheterul echipei înainte de a fi trimis la Câmpina. Pe lângă postul de atacant, Chipirliu poate evolua ca aripă, atât pe banda stângă, cât şi pe partea dreaptă a terenului. El a debutat în 2012 la Oţelul, la un meci cu Gaz Metan Mediaş, când a prins finalul de joc. A mai evoluat timp de 10 minute şi la o înfrângere cu Dinamo din acelaşi an, plus câteva prezenţe în meciurile amicale ale primei echipe. Vârful de atac a ajuns în atenţia antrenorului de atunci, Viorel Tănase, după ce a avut un început de sezon foarte bun la “satelit”, fiind golgeterul echipei a II-a. A reuşit să marcheze golul victoriei pentru Oţelul la un amical disputat de formaţia gălăţeană cu Viitorul.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 21-01-2015 13:04

Daca era Grig ca antrenor sigur il oprea asa e mai bine sa se lupte la promovare in liga2............Alte transferuri???

Johnny8

  •  
  •  

#2 Hagi » 21-01-2015 15:23

offtopic: MDRAP şi MTS, acord pentru investiţii de 103 de milioane de euro în infrastructura sportivă. Ce proiecte se vor realiza

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, şi cel al Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, au semnat, marţi, un acord prin care MDRAP va investi 103 de milioane de euro în realizarea a 52 de obiective sportive până în 2017.

Din cele 52 de obiective, 18 sunt destinate sportului de performanţă, iar 34 sportului de masă.

Ministrul DRAP, Liviu Dragnea, a declarat că în 2015 vor mai fi aprobate documentaţii tehnico economice pentru minimum zece obiective, acestea urmând să fie realizate de către MTS.

Bazinele de nataţie şi de polo vor avea o capacitate maximă de 800-1.000 de locuri şi vor respecta toate standardele actuale impuse de federaţiile internaţionale de specialitate.

"Arad şi Focşani sunt reşedinţe de judeţ, în timp ce reabilitarea bazinului de polo de la Rapid se impune datorită existenţei secţiei de polo cu tradiţie în campionatul naţional, fiind şi o pepinieră pentru echipa naţională", a subliniat Dragnea.

La Brăila şi Constanţa vor fi construite două bazine de nataţie, acestea urmând să coste 35,915 milioane lei, respectiv 56 de milioane de lei. Totodată, pentru Complexul Sportiv de nataţie de la Otopeni, MDRAP a alocat 119,33 de milioane de lei, cea mai mare sumă urmând să fie cheltuită în acest an, respectiv 47,7 milioane de lei. Potrivit lui Dragnea, capacitatea complexului de nataţie de la Otopeni va fi de 3.000 de locuri.

"Complexul este prevăzut cu trei bazine competiţionale, unul olimpic, unul semiolimpic şi unul de sărituri de la trambulină, la care se adaugă trei bazine de antrenament şi agrement. Proiectul a fost demarat în 2009, dar a fost sistat ulterior", a mai spus Dragnea.

prosport.ro/.../...

Chiar asa traditie au Focsani si Alexandria in sportul romanesc ? Iar se incearca sifonarea banului public in fel si fel de zone fara nici o treaba cu un anumit sport ? Oare parlamentari galateni avem care sa se lupte pentru sportul galatean ? Autoritati locale care sa faca proiecte avem ? Suporteri/oameni care vor sa faca sport avem in orasul acesta ? Ce asteptam ?

Hagi

Login sau crează cont pentru a comenta              |