STIRI Liga I “Sălă”, nostalgic după Oţelul

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAdrian Sălăgeanu, fost campion cu Oţelul în 2011, s-a întors acasă, la Satu Mare, pentru a juca la Olimpia, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. El a declarat că “finala campionatului” cu Timişoara din 2011 şi participarea în Champions League rămân cele mai importante momente ale carierei sale de fotbalist.

Pentru aceste performanţe, “Sălă” a fost trecut de către Dunărea Bătrână printre cele 50 de legende ale clubului la împlinirea a 50 de ani de existenţă a echipei în 2014.

Adrian Sălăgeanu: "Pot să spun că am ales Olimpia Satu Mare în primul rând cu inima pentru că de aici am plecat şi eu consider că este momentul să dau puţin din ce mi-a oferit mie Olimpia la începutul carierei. Meciul cu Poli Timişoara în care matematic am luat titlul cu Oţelul rămâne cel mai important al carierei. Apoi nu voi uita primul meci din grupele Ligii Campionilor când am luat şi cartonaş roşu sau duelul cu Rooney.”

Adrian Sălăgeanu(31 de ani) a venit la Oţelul în 2008,  având una dintre cele mai spectaculoase reveniri în fotbalul românesc: din Liga a III-a în Champions League. Per total a strâns 116 meciuri în tricoul echipei noastre, marcând 3 de goluri. De asemenea, fostul număr 23 de la Oţelul, are o prezenţă în naţionala României, într-un meci amical contra Ciprului disputat la începutul lui 2011.

Login sau crează cont pentru a comenta              |