STIRI Liga I “Cine vrea să rămână la Oțelul să fie un gladiator, să moară pentru acest club”

Cristian MunteanuCristian MunteanuDupă ce mijlocașul slovac Karol Karlik a anunțat că nu mai vrea să se întoarcă la Galați, team-managerul Oțelului, Cristi Munteanu. a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că nu se opune plecării slovacului. Mai mult, legenda roș-alb-albastră a anunțat că jucătorii care nu își doresc să rămână la Oțelul sunt liberi să plece! În schimb, cei care rămân trebuie să fie gladiatori pentru a salva Oțelul de la retrogradare.


“Nu voi fi de acord să rămână la echipă jucători care nu își doresc asta. Le-am și spus în vestiar, cine vrea să rămână la Oțelul va trebui să fie un gladiator, să moară pentru acest club. Cine nu își dorește, să plece în altă parte! Nu ținem jucători care nu sunt cu gândul la echipă. Atât timp cât în vestiar nu a spus nimeni că vrea să plece, cei care îmbracă tricoul Oțelului trebuie să fie 150% cu gândul la echipă.”   

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 22-01-2015 11:53

Pana acum au venit: Laurenţiu Iorga, Jeanvion Yulu-Matondo şi Mahamadou Sissoko
Au plecat: Sipovic, Ilie, Otendoff, Karlik, Advic.

Cine mai vine si cand, timpul este scurt, de azi intr-o luna incepe returul, iar se va spune ca nu s-au acomodat jucatorii. Nu avem timp de greseli!

Myhay20

  •  
  •  

#2 Aruon » 22-01-2015 15:58

Departe de noi acel devotament pentru echipa ca in anul in care am castigat campionatul...Totusi jucatorii neplatiti si nerespectati cum ati vrea sa fie devotati Otelului?E jenant sa te bazezi doar pe banii din drepturile TV..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |