STIRI Amicale Munteanu: “Nu ne interesează rezultatele din meciurile amicale”

Amical cu FC RasnovAmical cu FC RasnovÎn cele două stagii de pregătire din pauza de iarnă, Oțelul va juca mai multe meciuri amicale. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-mangerul Cristi Munteanu a anunțat că echipa pe care o conduce nu este interesată de rezultatele acestor jocuri de verificare.

„Nu ne interesează rezultatele din meciurile de pregătire. Suntem interesați ca jucătorii nou-veniți la noi să se omogenizeze, ăsta este principalul obiectiv al lui Tibor Selymeș, echipa să se omogenizeze, iar jucătorii noi să se integreze în filozofia antrenorului. Nu suntem intresați de rezultatele din meciurile amicale.”  

Pe lângă cele două meciuri din cantonamentul de la Poiana Brașov, cu echipe din Liga a IV-a Brașov, în al doilea stagiu de pregătire, Oțelul va mai juca cel puţin alte cinci meciuri amicale, după cum urmează: 5 februarie, cu LASK Linz (Austria), 8 februarie, cu Dinamo Batumi (Georgia), 12 februarie, cu Karpaty Lvov (Ucraina), 14 februarie, cu FC Jurmala (Letonia) și Diosgyori VTK (Ungaria).

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |