STIRI Liga I Revine Marquinhos?

Marquinos in tricoul OteluluiMarquinos in tricoul OteluluiLa finalul sezonului trecut, Marcus Vinicius Vidal Cunha a părăsit Oţelul, chiar dacă mai avea contract cu echipa noastră, deoarece nu îşi primise banii din contract timp de mai multe luni. Cele două părţi s-au judecat la comisiile din România, iar brazilianul a avut câştig de cauză fiind declarat liber de contract, pe motiv de neplată a salariului.


Oricum el plecase deja la Qabala, în Azerbaidjan, unde a fost antrenat o perioadă de către Dorinel Munteanu. După ce antrenorul român, fost campion cu Oţelul, a plecat de la azeri, nici Marquinhos nu a mai stat mult şi între timp şi-a reziliat şi el contractul. Acum, fotbalistul de doar 22 de ani a revenit în România şi are oferte de la mai multe echipe din ţară.
Conducerea clubului nostru nu s-a ferit să recunoască acum câteva luni că şi l-ar dori înapoi pe mijlocaş, care a fost unul dintre artizanii salvării de la retrogradare anul trecut. Concurenţa este mare însă, deoarece şi Dinamo sau ASA Târgu Mureş şi-l doresc pe brazilian. Avantajul gălăţenilor l-ar putea constitui faptul că prietena brazilianului este din oraşul nostru, motiv pentru care i-ar surâde o reîntoarcere de senzaţie chiar la Oţelul.

Marcus Vinicius Vidal Cunha, poreclit "Marquinhos" a venit la Oţelul în 2013, fiind liber de contract. Micuţul mijlocaş ofensiv a fost crescut şi a jucat doar la Parana Club până a ajuns la Galaţi. În perioada junioratului a avut parte de mai multe selecţii la naţionala U15 a Braziliei. Per total a reuşit 12 goluri în doar 40 de meciuri pentru Oţelul, în toate competiţiile. În sezonul trecut a fost golgeterul echipei cu 10 reuşite, 6 goluri fiind marcate din penalty, în doar 26 de meciuri jucate. La FK Qabala a marcat un singur gol în cele 14 partide oficiale în care a evoluat.

Cristian Munteanu (în toamna lui 2014): „Marquinhos a dovedit în campionatul României, chiar la Oţelul, că are valoare şi ne interesăm de situaţia lui. Sper să reuşim să-l aducem pentru că el cunoaşte deja oraşul şi clubul şi sunt convins că ne-ar ajuta foarte mult. Mai multe vom vorbi la iarnă.”


Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alexandru C. » 26-01-2015 18:03

Se va duce la Dinamo mai mult ca sigur...urmatorul amical cu cine il avem? cu cei de la Zarnesti?
Interesanta poza cu portarul lor in tricoul Otelului:))
facebook.com/.../...

Alexandru C.

  •  
  •  

#2 romeo » 26-01-2015 18:25

Inter Cristian
sau la Tg Mures ..depinde cine da malai la semnatura ..pentru ca salariile sunt o fata morgana

romeo

  •  
  •  

#3 granata » 26-01-2015 18:58

Il i-a Narcisa la Tg Mures!Acolo se papa bani publici la greu!
+1

granata

  •  
  •  

#4 Andrei7 » 26-01-2015 19:05

Chițu parcă și-a reziliat și el contractul cu Astra, e un jucător interesant în caz că marqui se dă cu capitala

Andrei7

Login sau crează cont pentru a comenta              |