STIRI Liga I Pecha vorbeşte Oţelul de rău

Ivan PechaIvan PechaAjuns la Levadia Tallin, fundaşul central Ivan Pecha s-a încruntat când a fost întrebat de Oţelul Galaţi, declarând că i s-a reziliat unilateral contractul cu echipa noastră. El a mai afirmat că are bani de luat de la Oţelul, deşi n-a jucat aproape deloc la Galaţi şi speră că FIFA va rezolva situaţia.


Ivan Pecha: "Am avut doar două meciuri la Oţelul, fiindcă mi-au reziliat contractul. S-a întâmplat din cauza insolvenţei, asta înseamnă că ei se îndreaptă spre faliment. Totul a fost rău la echipa asta, de la început la sfârşit. Acum încerc să mă lupt pentru banii mei. Să mă judec cu ei la FIFA. Dar vom vedea, e un drum lung. Vreau să uit asta, nu-mi mai pasă acum.”

Ivan Pecha are 29 de ani, 1,87 m înălţime şi este fundaş central. Şi-a început cariera în 2005 la Slovan Bratislava, iar apoi s-a transferat la Senec, tot în Slovacia. După desfiinţarea echipei sale, care a fuzionat cu o altă formaţie slovacă, Pecha a ajuns la Ceahlăul Piatra Neamţ. Nu a făcut mulţi purici în Liga I şi a trecut ca împrumut la BATE Borisov. Aici nu s-a acomodat (deşi a intrat într-un 2-2 cu Juventus în Liga Campionilor) şi după doar 5 meciuri a fost achiziţionat de Khazar Lankaran din Azerbaidjan cu care a terminat pe locul 2 în campionat şi pe 4 după play-off. A fost un sezon bun în sfârşit pentru Pecha care a jucat 35 de meciuri. Acest fapt i-a adus un nou transfer în Belarus, de data asta la Neman Grodno. În cei doi ani petrecuţi aici a jucat de 29 de ori. 2013 îl găseşte din nou în Azerbaidjan, de data asta la Ravan Baku, pentru care joacă de 18 ori şi înscrie o dată în Cupă. În fine, în prima jumătate a anului 2014 joacă la FK Liepaja din Letonia, pentru care evoluează de 15 ori. În vara trecută a fost transferat la Oţelul, dar a jucat numai două meciuri pentru formaţia noastră, 0-1 cu Botoşani şi 1-1 la FC Braşov, contractul său fiind apoi reziliat. 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 27-01-2015 17:33

Adevarul e ca am luat multi jucatori atunci in vara,de mantuiala,doar sa fie numarul la lot complet..i-am luat fara cap,de aici si reziliera contractelor dupa ce le-a venit mintea la cap..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |