STIRI Liga I “Sunt un luptător şi vreau să pun umărul la salvarea acestei echipe”

Jugurtha HamrounJugurtha HamrounFrancezo-algerianul Jugurtha Hamroun care împlineşte astăzi 26 de ani (Joyeux Anniversaire!) şi care s-a transferat recent la Oţelul a acordat un interviu pentru pagina de Facebook oficială a clubului. Iată ce a spus mijlocaşul de bandă stânga:


Jugurtha Hamroun: “Nu ştiam absolut nimic despre România înainte de a veni aici. Am însă prieteni care au jucat la voi în campionat şi mi-au spus că este un nivel destul de ridicat. Aveam alte trei propuneri, însă n-am stat pe gânduri şi am ales România. Consider că aici mă pot dezvolta. Aş fi meschin să spun că eram la curent cu istoria acestui club, sau că îi urmam parcursul îndeaproape. Am discutat cu actualul meu coechipier, Sanaa şi acesta mi-a povestit cam la ce să mă aştept, atât la Oţelul, cât şi în România. De felul meu sunt un luptător şi vreau să pun umărul la salvarea acestei echipe.
În carieră şi în viaţă, atunci când îţi propui foarte mult, poţi realiza mult. Când îţi propui puţin, rişti să nu realizezi nimic. Asta este filosofia mea. Sunt mulţi vorbitori de limba franceză printre coechipieri, ceea ce reprezintă un atu pentru mine. Iar cine nu vorbeşte franceză, se descurcă în engleză. Este foarte bine că putem comunica uşor pe teren. Peste tot a fost foarte bine şi m-am adaptat fără probleme. M-am format la Guingamp. Era frumos, noi, francezii suntem comunicativi, ne place să rămânem şi după antrenamente, sau meciuri, la o discuţie. În Bulgaria, n-am stat foarte mult timp, dar acolo mi-a crescut cota. Am prins meciuri bune şi am marcat destul de des. Apoi, în Turcia era fanatismul publicului care te obliga să joci. Pentru că un stadion plin te impinge din spate. Culmea, perioada cea mai neplăcută a fost în ţara mea natală, Algeria, din cauza unor probleme contractuale. După care, am venit aici.”

Jugurtha Hamroun are 1,75m şi 73 de kilograme şi a evoluat ultima oară la Kardemir Karabukspor, unde a fost coleg de echipă cu Florin Cernat. Algerianul care valorează 500.000 de euro, conform transfermarkt, şi-a început cariera de senior în Franţa, la cunoscuta Guingamp, formaţie pentru care a evoluat în 26 de rânduri, marcând şi două goluri într-un meci de Cupa Ligii cu Evian. Are o Cupă a Franţei în palmares, obţinută cu Guingamp din postura de formaţie din Liga a II-a, plus două meciuri în Europa League contra celor de la Hamburg!
După ce echipa sa a retrogradat în al treilea eşalon fotbalistic al Franţei, a fost remarcat în 2011 de Cernomoreţ Burgas din Bulgaria. În urma unui tur de senzaţie în prima ligă vecină, în care a marcat 6 goluri în doar 14 meciuri, cel supranumit “prinţul Bulgariei” a fost transferat la Kardemir Karabukspor pentru 600.000 de euro! Timp de mai bine de 2 ani a evoluat în prima ligă turcă, bifând 51 de meciuri în tricoul turcilor, pentru care a marcat 3 goluri.
La nivel de naţională a fost convocat şi a jucat 3 meciuri pentru selecţionata Under 23 a Algeriei.
Jugurtha Hamroun este un jucător tipic de bandă, cu viteză bună, având execuţii surprinzătoare din afara careului. Este un mijlocaş foarte tehnic în regim de viteză, un pasator foarte bun pe faza de contraatac, cu centrări de calitate şi execuţii de efect la fazele fixe.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 27-01-2015 17:32

La multi ani pentru Hamroun..Sper sa se integreze in echipa.
+1

Aruon

  •  
  •  

#2 bigsorin » 27-01-2015 20:11

La multi ani pentru Hamroun.

bigsorin

Login sau crează cont pentru a comenta              |