STIRI Liga I De ce nu au mai venit Râpă, Neagu şi Nicoliţă: “Lotul este configurat în mare parte”

Lotul Otelului este aproape completLotul Otelului este aproape completCristi Munteanu, team-managerul FC Oțelul Galaţi, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că lotul echipei pregătite de Tibor Selymeș este aproape conturat pentru returul Ligii I.


„În mare parte lotul este configurat, jucătorii doriți de antrenorul Tibor Selymeș s-au alăturat echipei în cantonamentul de la Poiana Brașov. Acum ne dorim să terminăm sănătoși perioada de pregătire de la Poiana Brașov. Această perioadă este mai mult decât importantă pentru retur.”

Despre posibilele reveniri la Oțelul ale lui Neagu și Râpă, cât și împrumutul lui Stelian Nicoliță, team-managerul a spus: „Cei doi, Cornel Râpă și Ionuț Neagu, nu sunt lăsaţi de Steaua să vină la Oțelul! Varianta sosirii lui Stelian Nicoliță, fratele lui Bănel, a picat. Noi ne-am acoperit postul lui Neagu prin aducerea lui Emil Dică. Îmi doresc ca toți jucătorii sosiți să se integreze în lot. Este nevoie de timp de acomodare, jucătorii nou veniți trebuie să facă eforturi foarte mari să se integreze în lot”, a încheiat Cristi Munteanu.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 28-01-2015 12:07

Ma bucur ca Stelian Nicolita nu a venit,oricum nu ar fi facut fata la nivelul ligii 1 este jucator de la Braila si nu cred ca s-ar fi putut impune titular la o echipa precum Otelul,cat despre Neagu si Rapa ce pot sa spun ne-ar fi ajutat

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 Tudor » 28-01-2015 14:49

Citez pe claudiuFCOG:
Ma bucur ca Stelian Nicolita nu a venit,oricum nu ar fi facut fata la nivelul ligii 1 este jucator de la Braila si nu cred ca s-ar fi putut impune titular la o echipa precum Otelul,cat despre Neagu si Rapa ce pot sa spun ne-ar fi ajutat

Pana la urma de ce nu ar fi putut face fata primei ligi? Ca e de la Braila? Cand o sa terminati cu arogantele astea inutile? Fotbalul practicat in prima liga, se regaseste si in liga a 3-a...

Tudor

  •  
  •  

#3 Crassy » 28-01-2015 15:11

Mdaa...dar micile detalii fac diferenta, iar Stelian Nicolita este totusi jucatorul unei echipe mediocre din liga a 2-a si nimic mai mult!

Otelul in schimb este o fost campioana a Ligii 1(si asta chiar recent) asa ca nu cred ca drumul cel mai bun este sa aduci jucatori mediocri de la echipe mediocre din Liga 2...asta daca ne dorim fotbal de Liga 1 in zona noastra bineinteles!

Crassy

Login sau crează cont pentru a comenta              |