STIRI Liga I “Multe dintre ofertele vehiculate în presă nu sunt adevărate”

Alexandru TudorieAlexandru TudorieCurtat de câteva echipe în această perioadă de pauză din Liga I, Alexandru Tudorie va juca tot pentru Oțelul și în retur. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, tatăl tânărului jucător gălățean, Bebe Tudorie, a declarat că o echipă din Anglia este interesată de serviciile lui Alex.


„Știu ce înseamnă presa, multe dintre ofertele vehiculate nu sunt adevărate. Cu Empoli, din Italia, au fost discuții, dar nu s-au înțeles cluburile la bani sau la tranșele de bani. În Germania nu este închisă situația, este în așteptare, la echipa pe care o pregătește domnul Lienen. O echipă din Anglia, prima ligă, este foarte interesată, dar din vară. După mine stilul englezesc i se potrivește cel mai bine. Domnul Ovidiu Burcă l-a băgat pe Alex la program de acumulări fizice, are de pus șase kilograme de mușchi. A pus trei, trebuie lucrat la abdomen și la picioare.”

Referitor la cei care îl contestă pe Alex Tudorie, tatăl acestuia a spus: „După cum am citit și pe Dunărea Bătrână la început spectatorii l-au crezut un salvator. El era la nivelul juniorilor acel savator, a fost printre cei mai buni juniori din țară. La echipa mare lumea se aștepta să fie Ronaldo, dar mai are de învățat. Nu știu dacă e potrivit să joace atacant, la echipa națională și la Academia Gheorghe Hagi juca mijlocaș la închidere și urca vârf. La juniori mai urca când era nevoie să câștige meciuri”, a încheiat Bebe Tudorie la Lider Sportiv.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Craciun » 28-01-2015 18:23

Cred ca sunt numai minciuni.......cine sa-l vrea pe bezmeticul asta.....ne-a facut tot turul sa ne para rau ca are echipamentul pe el. Cred ca are probleme mari la mansarda. Nu o sa-l vrea nimeni. I-ati facut o reclama de nici el nu stie ca se vorbeste despre el. Ce salvator????? Daca tot vin niste bani aduceti un atacant de meserie.....asta nici intr-o mie de ani nu o sa stie ca mingea se loveste cu piciorul nu se sare de bucurie pe langa ea.
−1

Craciun

  •  
  •  

#2 Crassy » 28-01-2015 20:53

Hmm...nu as fi atat de critic cu baiatul asta!...Acum sincer ca si junior sa intri in meciurile echipei mari si sa si reusesti sa dai goluri nu e putin lucru!!! Adevarat acum, pt un atacant ar fi fost super sa fi avut o regularitate mai mare in a inscrie...daca facea asta acum nu cred ca mai era doar un "bezmetic".

Eu zic sa-l lasam sa se desfasoare si poate sub o indrumare pozitiva , venita desigur din partea parintilor, a antrenorilor si nu in ultimul rand a colegilor mai experimentati si care pe deasupra au mai si jucat pe la echipe din afara si stiu cam cum ar merge treaba pt a avea succes!!!

Eu unul m-as bucura sa-l vad cu evolutii foarte bune in tricoul Otelului (toti ar avea de castigat: noi fiindca ne-am bucura, clubul fiindca ar scapa de situatia in care se afla ori prin golurile lui ori prin suma de transfer obtinuta pe el si bineinteles si Alex Tudorie fiindca s-ar afirma odata pt totdeauna si ar scapa de povara, pe care zic eu ca o resimte din plin, aceea de a fi pustiul nostru teribil de la care se asteapta atat de mult)
+1

Crassy

Login sau crează cont pentru a comenta              |