STIRI Liga I Ceahlăul, obligată să dea banii Oţelului

Otelul s-a impus pe teren si la comisiiOtelul s-a impus pe teren si la comisiiCamera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a luat ieri decizia de a obliga clubul FC Ceahlăul Piatra Neamț la plata debitului către clubul FC Oțelul Galați și a taxei de de timbru.


Nemţenii nu au plătit la comun cu Oţelul cheltuielile rezultate din organizarea partidei din optimile Cupei Ligii la fotbal. Partida respectivă s-a disputat în vară la Galaţi, iar roş-alb-albaştrii s-au impus la loviturile de departajare.
Astfel, CNSL din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au stabilit că nemţenii sunt obligaţi să-şi plătească datoria, în caz contrar putându-se ajunge chiar la depunctare.
Vă reamintim că pe 14 ianuarie comisiile FRF au judecat tot în favoarea Oţelului cazul în care clubul Petrolul Ploieşti era acuzat că nu a plătit suma datorată în contul transferului jucătorului Victor Astafei. Organul decizional din cadrul Federaţiei Române a închis procedura, deoarece Petrolul a achitat până la urmă debitul. Astfel, formaţia prahoveană a scăpat de o depunctare.

Login sau crează cont pentru a comenta              |