STIRI Liga I Jucătorii Oţelului, la Lider Sportiv, ediţia cu numărul 44

Lider SportivLider SportivÎn cadrul ediţiei cu numărul 44 a emisiunii Lider Sportiv de pe ProFM Lider FM (92,4 FM sau www.liderfm.ro), suporterii au ocazia să-i asculte pe Dan Popescu, Alexandru Tudorie (din studio) şi Florin Cernat (prin telefon), trei dintre jucătorii importanţi ai Oţelului.


Pe lângă subiectele dezbătute cu cei trei, vor fi abordate şi cele mai importante subiecte din sportul gălăţean, plus obişnuitele rubrici de pariuri. Astăzi, la Lider Sportiv, ascultătorii pot afla şi în ce stadiu se află Patinoarul din Galaţi pentru găzduirea meciului de FedCup, de săptămâna viitoare, şi dacă mai pot fi cumpărate bilete pentru evenimentul de pe 7-8 februarie.

Comentarii și întrebări invitaților emisiunii le puteți adresa pe pagina de facebook a emisiunii Lider Sportiv sau la secțiunea comentarii ale celor două site-uri partenere www.dunareabatrana.ro și www.sportgalati.com.

Partenerul emisiunii Lider Sportiv este casa de pariuri Winner, care oferă cele mai bune cote pentru echipele favorite. Casa de pariuri Winner este acum şi în Galaţi, pe bulevardul Galaţi nr. 4, în Micro 20, vizavi de fostul Cozamin. Winner oferă cele mai bune cote ale favoritelor, cele mai bune bonusuri la pariuri sportive, dar şi poker texas hold’em live, zaruri live, curse de cai şi cele mai importante loterii internaţionale.

Nu rataţi emisiunea de astăzi, pe care o puteţi asculta de la ora 15.00, pe 92,4FM sau www.liderfm.ro.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 31-01-2015 13:48

FC Farul va fi sprijinit de Consiliul Judeţean. ”Marinarii” aşteaptă aprobarea proiectului ”Constanţa se pune în mişcare. Fotbal pentru sufletul Dobrogei” pentru a visa la Liga 1
noi avem echipa in liga 1 cand autoritatile vor veni aproape de ea?

bigsorin

  •  
  •  

#2 bogdan64 » 31-01-2015 14:48

Am dat pe Lider FM, 92,4 si in loc de interviu ascult numai muzica turceasca! E 14, 47 si as fi vrut sa ascult jucatorii Otelului nu pe turcaleti!

bogdan64

  •  
  •  

#3 Marian S » 31-01-2015 15:02

Citez pe bogdan64:
Am dat pe Lider FM, 92,4 si in loc de interviu ascult numai muzica turceasca! E 14, 47 si as fi vrut sa ascult jucatorii Otelului nu pe turcaleti!


Emisiunea a inceput la ora 15.00. Multumim pentru interes!

Marian S

Login sau crează cont pentru a comenta              |