STIRI Liga I Oţelul 2011 se mută în Israel

Liviu AntalLiviu AntalDupă ce Gabriel Giurgiu şi Cristian Sîrghi, foşti campioni cu Oţelul în 2011, s-au transferat la Maccabi Netanya, un alt component al celei mai titrate echipe din istoria clubului roş-alb-albastru ar putea ajune în Israel. Este vorba despre Liviu Antal care a jucat ultima oară pentru Genclerbirligi în Turcia.

El este dorit de Beitar Ierusalim, unde va ajunge luni ca să efectueze vizita medicală, urmând să semneze pe 6 luni cu opţiune de prelungire. Antal va semna un contract pe 6 luni cu israelienii, cu optiune de prelungire pentru încă un sezon.

Liviu Antal (25 de ani) a sosit la Galaţi în anul 2009, de la FCM Târgu Mureş. Per total a strâns 94 de meciuri oficiale în tricoul echipei noastre, cu care a devenit campion, marcând 19 goluri în toate competiţiile. A reprezentat Oţelul la naţională într-un meci cu Paraguay din 2011. Blondul din bandă a rămas în inima suporterilor gălăţeni pe vecie, el fiind trecut de către Dunărea Bătrână printre cele 50 de legende ale clubului, la 50 de ani de la înfiinţarea echipei. Liviu Antal şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat la Oţelul, iar după plecarea sa de la Galaţi, la Vaslui, a ştiut să întreţină o relaţie excelentă cu cei de care s-a despărţit.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 01-02-2015 16:03

Antal a fost si va ramane un jucator adevarat pentru noi.A scris istorie la noi si cand a dat goluri impotriva noastra,cand nu se mai afla la Otelul,nu s-a bucurat pe deplin .Mare caracter!Mult succes Liviu!Ce nevoie am avea de un jucator ca el.
+2

Aruon

  •  
  •  

#2 romeo » 01-02-2015 17:05

eu sper ca intr-o zi sa revina la Galati, doar aici poate stralucii ( aduceti-va aminte de ion viorel), acum este vremea acumularilor financiare
+1

romeo

  •  
  •  

#3 Issos » 01-02-2015 18:58

Liviu, mereu unul dintre noi. Il asteptam cat mai curand inapoi!!

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |