STIRI Liga I Florin Cernat: “Hamroun ne va ajuta foarte mult”

Jugurtha HamrounJugurtha HamrounCăpitanul roș-alb-albaștrilor, Florin Cernat, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre una dintre achizițiile din perioada de iarnă, mijlocașul Jugurtha Hamroun.

„După părerea mea, Jugurtha Hamroun este un jucător care ne va ajuta. Am fost întrebat de cei din conducere despre el, le-am explicat că am jucat cu el aproape doi ani în Turcia, la Karabukspor. A jucat foarte bine acolo, este un jucător tehnic, pe viteză, ne va ajuta foarte mult.”  

Jugurtha Hamroun are 1,75m şi 73 de kilograme şi a evoluat ultima oară la Kardemir Karabukspor, unde a fost coleg de echipă cu Florin Cernat. Algerianul care valorează 500.000 de euro, conform transfermarkt, şi-a început cariera de senior în Franţa, la cunoscuta Guingamp, formaţie pentru care a evoluat în 26 de rânduri, marcând şi două goluri într-un meci de Cupa Ligii cu Evian. Are o Cupă a Franţei în palmares, obţinută cu Guingamp din postura de formaţie din Liga a II-a, plus două meciuri în Europa League contra celor de la Hamburg! După ce echipa sa a retrogradat în al treilea eşalon fotbalistic al Franţei, a fost remarcat în 2011 de Cernomoreţ Burgas din Bulgaria. În urma unui tur de senzaţie în prima ligă vecină, în care a marcat 6 goluri în doar 14 meciuri, cel supranumit “prinţul Bulgariei” a fost transferat la Kardemir Karabukspor pentru 600.000 de euro! Timp de mai bine de 2 ani a evoluat în prima ligă turcă, bifând 51 de meciuri în tricoul turcilor, pentru care a marcat 3 goluri. La nivel de naţională a fost convocat şi a jucat 3 meciuri pentru selecţionata Under 23 a Algeriei. Jugurtha Hamroun este un jucător tipic de bandă, cu viteză bună, având execuţii surprinzătoare din afara careului. Este un mijlocaş foarte tehnic în regim de viteză, un pasator foarte bun pe faza de contraatac, cu centrări de calitate şi execuţii de efect la fazele fixe.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 02-02-2015 16:16

Sper sa ne ajute toti nu numai Hamroun.

Aruon

  •  
  •  

#2 Steel Dany » 02-02-2015 17:15

cica Otelul II se desfiinteaza... cum mai crestem juniorii?

Steel Dany

Login sau crează cont pentru a comenta              |