STIRI Liga I Lotul Oţelului deplasat în Antalya

Otelul 2015Otelul 2015Delegaţia Oţelului a ajuns astăzi în Antalya, unde va petrece al doilea cantonament al iernii. Antrenorul Tibor Selymeş a deplasat un lot de 26 de jucători, cu tot cu Emil Jula care e accidentat. În perioada următoare mai sunt aşteptaţi să sosească doi jucători!


Unul dintre ei este mijlocaşul Robert Tătar, pe care Oţelul l-a testat şi în cantonamentul din Poiana Braşov, iar celălalt este un portar, cel mai probabil străin, care va semna cu gruparea roş-alb-albastră până la finalul cantonamentului.

Lotul deplasat în Antalya:

Portari: Dumitru Hotoboc, Gabriel Abraham

Fundaşi: Constantin Mişelăricu, Dan Popescu, Lucian Murgoci, Robert Moglan, Andrei Miron, Mihai Leca, Mahamadou Sissoko, Athos Solomou

Mijlocaşi: Florin Cernat, Helder Tavares, Răzvan Grădinaru, Ciprian Milea, Ruben Brigido, Stelian Cucu, Cosmin Stoian, Sanaa Altama, Laurenţiu Iorga, Iulian Popa, Emil Dică, Jughurta Hamroun

Atacanţi: Alexandru Tudorie, Cristian Cristea, Emil Jula, Jeanville Yulu-Matondo.

Faţă de cantonamentul din Poiana Braşov, s-a renunţat la Dajbog şi Dumitru, care cel mai probabil vor fi împrumutaţi la Metalosport.

Oţelul va disputa şi şase partide amicale în Antalya, cu următorii adversari: LASK Linz, Dinamo Batumi, Karpaty Lvov, ACS Timişoara, FC Jurmala, Diosgyori.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Crassy » 03-02-2015 13:00

Dar Mihai Adascalitei nu mai e in lotul mare? Intreb din pura curiozitate!:P

A si poate mai important...doar un singur fundas dreapta? Andrei Marus chiar nu a comfirmat? Si parca mai era un anume Adrian Rusu...nici el?

Crassy

  •  
  •  

#2 DanielT » 03-02-2015 13:19

Pe postul de fundas dreapta mai pot fi folositi Ciprian Milea si Constantin Miselaricu. Inca un portar si cam asta e lotul pentru retur. Sa speram ca o sa iasa bine. E important ca si noi sa fim alaturi de ei.
+1

DanielT

  •  
  •  

#3 Uzzy » 03-02-2015 13:26

Rapidul si.a facut lot bunicel, celelalte echipe la fel...Haideti cu totii sa murim frumos, va fi ultimul sezon al echipei noastre, se stie deja acest lucru! Cu totii la meci, cat mai este posibil! Va primi si Marius Stan nota de plata, precum Adamescu...se stie!
−1

Uzzy

  •  
  •  

#4 bigsorin » 03-02-2015 15:33

Citez pe Uzzy:
Rapidul si.a facut lot bunicel, celelalte echipe la fel...Haideti cu totii sa murim frumos, va fi ultimul sezon al echipei noastre, se stie deja acest lucru! Cu totii la meci, cat mai este posibil! Va primi si Marius Stan nota de plata, precum Adamescu...se stie!

nu se stie nimic eu nu vreau sa mor nici frumos nici urat vreau otelul in liga 1 si sezonul viitor ca si sezoanele care urmeaza asa ca nu-i mai cantati voi prohodul ca nu va fi , ne salvam si incet ne vom reveni si financiar,in cel priveste pe primar sper sa aiba un loc langa prietenii adamescu si stoica
+1

bigsorin

  •  
  •  

#5 Issos » 04-02-2015 07:56

Ne mai trebuie un portar, dar observ ca s-a asternut linistea, sper sa nu ramanem cu Hotoboc si Abraham.

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |