STIRI Liga I Declaraţii din tabăra Oţelului înainte de plecarea în cantonament

foto: Marian Brăilescufoto: Marian BrăilescuOţelul a plecat astăzi în cantonamentul din Antalya, unde se va pregăti până pe 15 februarie. Antrenorul Tibor Selymeş a spus, înaintea plecării, că are la dispoziţie un lot cu care Oţelul se poate bate să rămână în prima ligă.

Tibor Selymeş:
„E greu de zis acum dacă e un lot care ne permite să rămânem în prima ligă. Dar este un lot cu care putem să ne batem ca să rămânem în prima ligă. Cu siguranţă că ne vom lupta pentru asta. În Poiana Braşov am avut o pregătire bună şi sper să nu avem parte de accidentări în continuare, pentru că e foarte important să începem returul cu bine."

Cristian Cristea:
"Eu mă bucur că mi-au adus mulţi francezi în echipă, sunt băieţi super de treabă, cred că s-au integrat foarte bine, chiar şi românii. Chiar dacă sunt străini, s-au înţeles foarte bine în cantonamentul ăsta. Acum sper ca relaţiile de joc să crească şi să fie foarte bune în meciurile amicale, să putem da cel mai bun randament şi în campionat."

Florin Cernat:
„Acum, în Antalya, ne vom da seama ce achiziţii s-au făcut şi ce valoare au jucătorii care au venit. După părerea mea, Jugurtha Hamroun este un jucător care ne va ajuta. Am fost întrebat de cei din conducere despre el, le-am explicat că am jucat cu el aproape doi ani în Turcia, la Karabukspor. A jucat foarte bine acolo, este un jucător tehnic, pe viteză, cred că ne va ajuta foarte mult”

Login sau crează cont pentru a comenta              |