STIRI Liga I “Un asemenea club nu are voie sã ajungã în liga secundã!”

Jugurtha HamrounJugurtha HamrounUnul dintre cei mai activi oţelari la amicalul de ieri cu LASK Linz, Jugurtha Hamroun, a recunoscut că a acceptat să vină la Oţelul la recomandarea fostului său coleg de la Karabukspor şi actualul căpitan al roş-alb-albaştrilor, Florin Cernat. Algerianul este hotărât să facă tot ce îi stă în putinţă pentru ca noua sa echipă să se salveze de la retrogradare!


Jugurtha Hamroun: „Am acceptat sã vin la Oțelul pentru cã îmi plac provocãrile, iar Oțelul se aflã într-o situație foarte delicatã la ora actualã. Un asemenea club nu are voie sã ajungã în liga secundã! Într-adevãr, am ajuns la Galați cu ajutorul lui Florin Cernat. Este un mare jucãtor și am avut onoarea sã fim colegi în Turcia. Ştiu cã este dificil sã te integrezi repede, dar dacã ai un coleg alãturi de care ai evoluat îți este mai ușor. Cred cã Oțelul a fost cea mai bunã alegere. Îmi plac mult noii mei coechipieri și cred cã împreunã vom face o treabã frumoasã. Mã bucur pentru cã sunt în lot mulți jucãtori vorbitori de francezã, iar acest lucru îmi va face acomodarea mai ușoarã.”

Jugurtha Hamroun are 1,75m şi 73 de kilograme şi a evoluat ultima oară la Kardemir Karabukspor, unde a fost coleg de echipă cu Florin Cernat. Algerianul care valorează 500.000 de euro, conform transfermarkt, şi-a început cariera de senior în Franţa, la cunoscuta Guingamp, formaţie pentru care a evoluat în 26 de rânduri, marcând şi două goluri într-un meci de Cupa Ligii cu Evian. Are o Cupă a Franţei în palmares, obţinută cu Guingamp din postura de formaţie din Liga a II-a, plus două meciuri în Europa League contra celor de la Hamburg!
După ce echipa sa a retrogradat în al treilea eşalon fotbalistic al Franţei, a fost remarcat în 2011 de Cernomoreţ Burgas din Bulgaria. În urma unui tur de senzaţie în prima ligă vecină, în care a marcat 6 goluri în doar 14 meciuri, cel supranumit “prinţul Bulgariei” a fost transferat la Kardemir Karabukspor pentru 600.000 de euro! Timp de mai bine de 2 ani a evoluat în prima ligă turcă, bifând 51 de meciuri în tricoul turcilor, pentru care a marcat 3 goluri.
La nivel de naţională a fost convocat şi a jucat 3 meciuri pentru selecţionata Under 23 a Algeriei.
Jugurtha Hamroun este un jucător tipic de bandă, cu viteză bună, având execuţii surprinzătoare din afara careului. Este un mijlocaş foarte tehnic în regim de viteză, un pasator foarte bun pe faza de contraatac, cu centrări de calitate şi execuţii de efect la fazele fixe.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 06-02-2015 13:53

E un jucator foarte interesant.Sper sa ne ajute mult in retur.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |