STIRI Liga I “M-aş mulţumi cu locul 12”

FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuAntrenorul Tibor Selymes a vorbit într-un interviu despre integrarea noilor transferuri, valoarea acestora, meciurile amicale din Antalya, problemele patronului Adamescu şi şansele de salvare de la retrogradare.


Tibor Selymes: “Cel mai important lucru este că nu s-a accidentat niciun jucător la munte. Sunt foarte mulţumit de modul cum s-au comportat băieţii, de atitudinea lor şi de implicarea în antrenamente. Acum, în cantonamentul din Antalya voi lucra tehnico-tactic şi îi voi urmări în special pe nou sosiţi pentru a vedea cum se integrează în mecanismul pe care l-am gândit. Sunt mulţumit pentru că au fost aduşi 8 jucători. Lotul s-a schimbat în bine în ceea ce priveşte valoarea fotbalistică. Mă refer aici la raportul calitate-preţ pentru că nu ne-am permis jucători scumpi. Puteam să găsim fotbalişti mai valoroşi, dar aceştia solicitau salarii pe care nu ni le putem permite. Cred că am adus cei mai buni fotbalişti pe care ni-i puteam permite. Nu cred că vom mai aduce vreun jucător. Cam acesta este lotul pe care ne vom baza în retur. Este greu de spus că avem siguranţa că aceşti jucători vor salva Oţelul. Ceea ce pot să spun este că avem valoare pentru a ne lupta cu orice adversar din Liga 1! Am adus 4 jucători de atac în această iarnă şi am întărit şi mijlocul terenului. Cred că vom fi bine. Jula este acum secundul meu. Din păcate Emil are probleme cu tendonul şi nu ştim când vom putea conta din nou pe el. Noi sperăm să putem să-l folosim în meciurile din primăvară. Trebuie să aducem echipa la un nivel bun pentru ca la începutul returului jucătorii să fie în formă fizică şi psihică pentru a putea să câştigăm cât mai multe partide. Greul cade pe mine în această perioadă când trebuie să aduc jucătorii la un nivel cât mai apropiat de cel de competiţie. La ora primului meci oficial, echipa noastră trebuie să fie pregătită pentru a obţine cele 3 puncte puse în joc. Normal că mă interesează şi meciurile amicale. Orice rezultat pozitiv îţi oferă moral pentru competiţia pe puncte. Nu mor însă după rezultate. Principalul obiectiv va fi formarea primului 11. Am mulţi jucători care pot juca titulari la orice oră. Depinde mult de inspiraţia pe care o voi avea în formarea primului 11. Dacă jucătorii nu au avut probleme când existau restanţe, vă daţi seama cum sunt acum? Nu am avut nicio problemă cu ei şi acest lucru mă bucură nespus şi arată că avem jucători de caracter în lot. Am o echipă care chiar vrea să dea totul pentru a se salva de la retrogradare. Nu este deloc bine pentru noi că d-l Adamescu e la închisoare. Nu poate fi pozitiv faptul că patronul va merge după gratii, însă noi trebuie să ne vedem de treaba noastră şi să rămânem în prima ligă. Eu aş vrea să acumulăm cu un punct mai mult decât prima echipă de sub linia retrogradării. M-aş mulţumi cu locul 12. Nu contează dacă fac 20 de puncte sau 50, important este să ne salvăm."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 07-02-2015 10:16

Este adevarat va fi foarte greu dar daca vor da totul in fiecare meci cred ca avem sanse sa ne salvam

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 Aruon » 07-02-2015 15:05

Nu e greu,e extrem de greu sa ne salvam.Dar am mai facut-o prin 2005-2006,am facut-o si anul trecut...important este sa vrem si sa speram.Hai Otelul!!!

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |