STIRI Amicale EGAL CU GRUZINII: Oţelul – Dinamo Batumi 1-1 (1-0)

Iulian Popa a marcat din nouIulian Popa a marcat din nouOţelul a încheiat la egalitate al doilea meci al cantonamentului din Antalya, 1-1 cu Dinamo Batumi, formaţie clasată pe locul 4 în prima ligă a Georgiei.

Antrenorul Tibor Selymes a început partida cu: Ma-Kalambay - Milea, Miron, Sissoko, Murgoci - Brigido, Dică, Cucu, Popa - Tudorie, Cristea.

Dinamo Batumi a început cu: Alavidze, Fartenadze, Tetunashvili, Makharadze, Makariani, Shonia, Chirikashvili, Tevdoradze, Kavtaradze, Chkuaseli, Abuselidze.

Oţelarii au deschis scorul prin Iulian Popa, cel care a marcat din lovitură liberă, la fel ca şi în meciul cu LASK Linz. De data aceasta, mijlocaşul nostru stânga a executat perfect, la vinclu. La pauză, tehnicianul Selymes l-a scos doar pe Dică, introducându-l pe Moglan, iar din minutul 58 a schimbat toată echipa.

Oţelul (repriza a doua): Hotoboc - Popescu, Miselaricu, Leca, Solomou - Iorga, Sanaa, R.Tatar, Hamroun - Cernat - Matondo.

În minutul 76, Sanaa Altama a pierdut o minge la mijlocul terenului, iar gruzinii au egalat printr-un lob de efect. Oţelarii au încercat în zadar să marcheze golul victoriei, ratând mai multe ocazii, cea mai mare şansă fiind irosită chiar de către căpitanul Florin Cernat.

Următorul meci al echipe noastre în stagiul de pregătire din Antalya va avea loc cel mai probabil pe 10 februarie, contra formaţiei ACS Timişoara, din liga secundă a României.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 08-02-2015 20:20

Rezultatul conteaza mai putin in aceste amicale in conditiile in care Tibi Selymes are foarte multi jucatori noi la echipa si trebuie sa sudeze relatiile de joc intr-un timp cat mai scurt...

PS : de retinut faptul ca Ma-Kalambay nu a primit gol de cand este la Otelul :-)
+1

otzelarul

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 08-02-2015 21:18

jucam deci cu A.F.C. Recas , o echipa din liga a-2 - a care daca este dupa chipul si asemanarea dobitocului fost jucator , care se zgaria pe fata in 2011 la Galati , aceeasi carpa care intre timp a devenit antrenor si ( ghici ce facea ) se zgaria pe fata ca au retrogradat la Galati , sper sa nu se lase cu accidentari in randul echipei noastre , care ar putea juca dupa chipul si asemanarea lui A 1 ( maq intereseaza mai putin prietenia dintre chirurgul si Burca )
+2

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |