STIRI Juniori Ilie Hagioglu: “Desființarea Oțelului II este o crimă!”

Otelul a renuntat la tinerii de perspectivaOtelul a renuntat la tinerii de perspectivaLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, unul dintre inițiatorii echipei secunde a clubului Oțelul, Ilie Hagioglu, a comentat desființarea echipei satelit.

„Îmi este tare greu să comentez anumite lucruri. Sărăcia este foarte mare, au desființat echipa feminină, care nici nu trebuia înființată, erau cheltuieli aiurea, au închis revista oficială Oțelul, iar acum dispărut și Oțelul 2! La inițiativa mea a luat ființă revista oficială Oțelul, dar a dispărut spre surprinderea și stupoarea mea. Revista era o chestie foarte plăcută și importantă pentru cei de la Centrul de Copii și Juniori, erau luați în seamă copii, era un lucru foate interesant. A desființa Oțelul II este o crimă! Oțelul era un centru foarte puternic, a fost o rampă de lansare pentru tinerii jucători.”

www.sportgalati.com

Părerea Dunării Bătrâne despre desfiinţarea echipei satelit Oţelul II Galaţi o găsiţi AICI.


Comentarii   
  •  
  •  

#1 surynam » 09-02-2015 13:57

Sunt sigur ca voi fi blamat dar totusi voi zice ceea ce eu cred : cand banii sunt putini iti faci o lista de prioritati...echipa de prima liga (cu sanse reale de salvare ) este in capul listei.Tineri vor fi si peste 2 ani dar Otelul Galati risca sa moara ACUM.
+1

surynam

  •  
  •  

#2 babicu » 09-02-2015 20:02

S-a trezit hotul asta sa vorbeasca de crime. Animalule daca nu erai tu, Otelul dadea si mai multi jucatori in prima liga. De ce nu vorbesti si de criteriul principal prin care sa faceau echipele la juniori cand erai tu aici? Nu prin talent, munca sau seriozitate, ci prin relatii sau "atentii". Foarte multi s-au lasat de fotbal ca nu te-au pupat pe tine in fund sau ca nu au avut relatii sa joace la echipa a doua, dar nici nu le dadeai drumu sa plece in alta parte.

babicu

Login sau crează cont pentru a comenta              |