STIRI Juniori Ilie Hagioglu: "Vrem să salvăm Oţelul II !”

Otelul II a fost condamnata la moarteOtelul II a fost condamnata la moarteLa emisiunea Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Ilie Hagioglu a anunțat singura soluție de salvare de la desființare a echipei secunde a clubului Oțelul:

„Vom încerca să preluăm noi, la SCM Dunărea, echipa a doua a Oțelului, ca să nu dispară echipa din Liga a III-a, să preluăm copii de acolo! Să vedem dacă se poate, o să merg și la Federația Română de Fotbal să vedem dacă acceptă să facem un fel de Dunărea-Oțelul Galați. Să vedem dacă ne permit regulamentele, altfel dispare o echipă din ”C”, după ce a dispărut una de ”B”. Dacă cei de la București, de la Federație, acceptă noi vom găsi sprijin în oraș!”, a spus Ilie Hagioglu.  

www.sportgalati.com

Deşi nu au anunţat acest lucru oficial, cei din conducerea Oţelului sunt decişi să renunţe la echipa “satelit” care evolua în Liga a III-a şi care a produs de-a lungul timpului jucători de calitate pentru formaţia de seniori. Vezi mai multe detalii AICI. Cineva trebuie să spună STOP desfiinţărilor, altfel fotbalul gălăţean riscă să moară echipă cu echipă…

Vlad Drăgan

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Myhay20 » 10-02-2015 11:37

Nu se spunea acum un an faptul ca autoritatile locale nu pot sprijini financiar Otelul si ca vor cauta solutii astfel sa sprijine centrul de copii si juniori? Echipa a doua nu face parte din proiect sau nici macar proiectul in sine nu exista?

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |