STIRI Amicale PRIMA ÎNFRÂNGERE: Oţelul – Karpaty Lviv 2-3 (2-2)

Cadru din Karpaty Lviv - Otelul 3-2Cadru din Karpaty Lviv - Otelul 3-2Oţelul a pierdut pentru prima oară în cantonamentul din Antalya, în prelungirile partidei cu FK Karpaty Lviv. Jocul a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi alte ocazii irosite, iar la final formaţia noastră a trebuit să se recunoască învinsă deşi a părut mai bună timp de 90 de minute.  

Antrenorul Tibor Selymes a început cu: Ma-Kalambay - Solomou, Leca, Mişelăricu, Popescu – Sanaa, Helder - Iorga, Cernat, Hamroun – Matondo.

Ucrainienii au avut un start furtunos şi au deschis scorul încă din minutul 5, la o fază în viteză pornită din flancul apărat de Dan Popescu şi finalizată din colţul careului cu un şut din plin fuleu al lui Huculak. De notat că a fost pentru prima oară când portarul nou-venit, Makabu-Ma-Kalambay, s-a văzut nevoit să scoată mingea din plasă de când a venit la Oţelul.
Cei de la Karpaty au pus în continuare probleme, mai ales când au apăsat pedala de acceleraţie, prinzând în mai multe rânduri apărarea noastră pe picior greşit. În terenul celălalt, Florin Cernat a fost principalul pericol pentru adversari, de la el plecând mai toate şansele de gol. De altfel, geniul căpitanului oţelar s-a făcut remarcat în minutele 21 şi 26, când din pasele sale au marcat Sanaa Altama (şut deviat) şi Jugurtha Hamroun. Din păcate, la una dintre ultimele faze ale primei reprize, apărarea noastră a fost din nou visătoare, iar ucrainienii au marcat cu poarta goală, după o centrare din partea dreaptă.

Din minutul 64, antrenorul Tibor Selymes i-a trimis în teren pe: Hotoboc - Milea, Moglan, Miron, Murgoci - Dică, Cucu - Brigido, Cristea, Popa - Tudorie.

Formaţia noastră a părut să domine mitanul secund, stând foarte des în preajma careului adversarilor, dar oţelarii nu au reuşit să mai fructifice nicio ocazie de gol, cea mai mare fiind irosită de Stelian Cucu, portarul ucrainean remarcându-se cu o paradă de excepţie. Meciul a fost în continuare unul frumos, cu un ritm alert şi cu faze care s-au succedat rapid de la o poartă la alta. În minutele de prelungire, la un contraatac al celor de la Karpaty, tânăra apărare a Oţelului a cedat, iar ucrainienii au marcat golul victoriei prin Ksonz, la o fază la care roş-alb-albaştrii au cerut fault în atac.
Astfel, fluierul final i-a găsit pe oţelari cu un gol mai puţin decât penultima formaţie din campionatul Ucrainei, o echipă cu trasee predefinite şi un adversar bun per total, care a practicat un joc spectaculos şi în viteză.
Următoarele meciuri ale echipe noastre în stagiul de pregătire din Antalya vor avea loc sâmbătă, 14 februarie, când vom întâlni pe Jurmala (Letonia) şi Diosgyori (Ungaria)!

Karpaty Lviv: Mysak, Markovych, Emerson, Senica, Tailor, Golodyuk, Khudobyak (Zaviysky), Ksonz, Sergiychuk, Huculak, Manz.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Crassy » 12-02-2015 14:49

Nu stiu despre voi, dar eu sunt total nemultumit de usurinta cu care incasam goluri...+ Iorga care nu alearga,degeaba stie cu mingea, pt asta il avem pe Florin Cernat. Ar trebui sa-l ajute pe Cernat si sa se demarce constant. Ca si aripa dreapta ar trebui sa manance pamantul cand fuge.
Nu ma intereseaza rezultatul ci felul in care jucam si cu toate ca pare ca ne-am imbunatatit mult jocul pe atac, avem aceleasi carente pe aparare, PRIMIM GOLURI STUPID.

Hai Otelul, nu ne lasa fara ultima bucurie a orasului acesta!
−2

Crassy

  •  
  •  

#2 Aruon » 12-02-2015 16:47

Nu am vazut meciul dar dupa rezultatele din amicale parem putin nepregatiti pentru retur din pacate..Timpul e scurt si incepem campionatul si acolo orice punct pierdut este spre desfiintarea noastra.Totusi inca,toti,mai speram si asta e bine.
−2

Aruon

  •  
  •  

#3 Delpiero » 12-02-2015 16:48

Ca luam goluri stupide nu e asa mare problema...in tur am luat foarte multe goluri da nu stiu daca au fost mai mult de 2-3 stupide....pe mine ma bucura ca marcam...sa marcam noi cam cate goluri am luat in tur si sa primim goluri stupide cate am dat in tur...
+2

Delpiero

Login sau crează cont pentru a comenta              |