STIRI Liga I Oţelul II s-a contopit cu Metalosport

Metalosport va juca pe Ancora si va primi cel putin 9 jucatori de la defunctul satelitMetalosport va juca pe Ancora si va primi cel putin 9 jucatori de la defunctul satelitLa conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadion, conducerea clubului Oţelul a anunţat un parteneriat cu Metalosport Galaţi, care a preluat 9 jucători de la formaţia “satelit” şi va activa de acum în Liga a III-a la Baza Sportivă Zoltan David.


Aşadar, Oţelul II a încetat şi oficial să existe în urma protocolului semnat astăzi chiar în faţa ziariştilor prezenţi. Colaborarea dintre cele două cluburi ar urma să prindă şi mai mult contur de la vară, când se speră că se va putea găsi o formă juridică legală prin care jucătorii de la seniorii Oţelului să poată juca la Metalosport pentru a reintra în formă, când acest lucru va fi necesar, pentru a păstra formatul de echipă satelit, pierdut în această iarnă.   
Este interesant de ştiut că bazele Oţelului modern au fost puse la începutul anilor ’80 pe scheletul formaţiei Metalosport, aceeaşi mişcare făcându-se şi acum, în 2015, dar în sens invers.

Vlad Răpişcă: „Am stabilit cu Dorin Butunoiu să unim Oţelul II cu Metalosport, majoritatea jucătorilor de la echipa a doua vor juca acolo. Am făcut un protocol de colaborare în acest sens. De la anul vom face o formă juridică pentru ca jucătorii de la echipa mare să poată juca şi la Metalosport.”

Dorin Butunoiu (preşedinte Metalosport): „Clubul Metalosport se simte onorat de semnarea acestui protocol. Readucem în memoria gălăţenilor că cele două cluburi au colaborat şi în urmă cu mai mulţi ani. E o situaţie bună aşa cum am gândit-o împreună, fotbalul nu trebuie să moară astăzi. Vrem ca din toamna anului 2015 să facem performanţă pentru ceea ce înseamnă liga a treia. Construim o echipă acum pentru următoarea ediţie de campionat. Eu sunt convins că nu vom avea probleme cu retrogradarea în acest sezon.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 12-02-2015 20:08

Metalosport e pe penultimul loc..trebuie sa bata si ei tot ce prind ca sa scape.E trist ca Otelul si Metalosport sunt in situatii foarte dificile d.p.d.v sportiv.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |