STIRI Juniori Daniel Dajbog: ”Toți jucătorii de la Oțelul 2 suntem la Metalosport”

Daniel DajbogDaniel DajbogInvitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Daniel Dajbog a vorbit despre situația jucătorilor de la Oțelul 2, după ce echipa satelit s-a desființat.

„Momentan nu am primit alte oferte, cei din conducerea clubului au spus că voi reveni la prima echipă când aceasta va reveni din Antalya. Ni s-a spus să ne pregătim cu Oțelul 2, dar cum echipa secundă a picat toți jucătorii de la Oțelul 2 suntem la Metalosport. Ne antrenăm pe terenul sintetic de la Stadionul „Dunărea”, cu domnul Mihai Ciobanu. Probabil din vară Metalosport va deveni satelitul Oțelului, acum nu mai este timp.”

Altfel, despre experiența din cantonamentul de la Poiana Brașov, unde a fost împreună cu prima echipă, Dajbog a spus: „A fost o experiență foarte bună, m-a motivat foarte tare. Este un nivel ridicat, trebuie să muncim 100%. La prima echipă ni s-a transmis că sunt foarte mulți jucători în lot, în primă fază ne-au spus să mergem la echipa a doua, după care să revenim la prima echipă”.  

www.sportgalati.com

Login sau crează cont pentru a comenta              |