STIRI Liga I Ce spune Primăria despre finanţarea Oţelului

Primaria mun. GalatiPrimaria mun. GalatiInvitat în ediția a 46-a a singurei emisiuni de sport din FM-ul gălățean, Lider Sportiv, city-managerul municipiului Galați, Aurel Vlaicu, a vorbit despre posibila finanțare a clubului roș-alb-albastru de către Primăria Municipiului Galați.


„Sunt câteva planuri care comportă discuția, din punct de vedere al primarului ne-am implica de ieri în finanțarea Oțelului, nu mâine sau astăzi. Problema stă în felul următor! După ani de zile în care clubul a fost finanțat de municipalitate, în urma unor controale a unor auditori externi, s-a constatat că nu se mai poate finanța un club privat. Asta este o barieră. A doua este felul în care acționariatul care a venit în urmă cu trei ani a făcut ce a făcut cu acest club, aproape l-a anihilat! Nu vad cum ar putea să renunţe actualul patron la club. În momentul de față e nevoie de o revigorare, de o infuzie de capital, dar actualul management probabil cere banii pe care i-a găsit în conturi ca să renunțe la echipă.”, a declarat Aurel Vlaicu la Lider Sportiv.

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Laguna GT » 15-02-2015 15:54

Sa inteleg ca Primaria ar da bani, dar legal nu se poate pentru ca este un club privat?

OK, nicio problema, banii primariei sa se duca in oras: refacerea strazilor, ajutor pentru reabilitarea scolilor, siguranta pe strada etc.

Laguna GT

  •  
  •  

#2 cyp » 16-02-2015 10:51

soarta.....

cyp

Login sau crează cont pentru a comenta              |