STIRI Liga I “Puiu” Vasilache va fi preşedinte de onoare la Oţelul!

Victor Puiu VasilacheVictor Puiu VasilacheConducerea Oţelului a anunţat recent că Victor “Puiu” Vasilache (73 de ani) va deveni noul preşedinte de onoare al clubului. Astfel, el îl va înlocui cel mai probabil pe Adrian Enache din această funcţie neoficială.


Puiu Vasilache, “părintele Oţelului” şi totodată salvatorul echipei roş-alb-albastre, a fost trecut de către Dunărea Bătrână în rândul celor 50 de legende ale clubului, la împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea formaţiei noastre.

Victor „Puiu” Vasilache s-a născut pe 11 aprilie 1942, în localitatea Brăneşti din judeţul Galaţi. Este creatorul clubului, cel care a înfiinţat echipa şi a salvat-o de la dispariţie în mai multe rânduri.

Victor „Puiu” Vasilache (la începutul lunii februarie): „Oţelul a trecut prin multe momente grele, acum n-ar trebui să-i sperie situaţia din clasament. Istoria e de aşa natură ca Oţelul să treacă mai departe după ce dă de greu. În anul 1964 am înfiinţat echipa, care pentru început juca doar în campionatul din Combinat. Nimeni nu se gândea atunci că va ajunge să evolueze la cel mai înalt nivel european. Oţelul a avut de înfruntat multe şi din cauza sistemului politic al vremii, dar până la urmă a trecut cu bine peste toate.”

Victor Vasilache (la sărbătoarea celor 50 de ani): "Aşa cum sunt, ţin să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în această seară şi voi fi recunoscător atât cât voi avea de trăit tuturor spectatorilor şi oamenilor care au crezut în Oţelul şi vor crede în continuare.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Florin22 » 16-02-2015 20:18

Cred ca nea' Vasilache ar fi avut tot dreptul sa fie presedinte onorofic in dauna acelui Adrian Enache, un 'artist' care ar tine cu orice echipa atata timp cat primeste putina publicitate, presedintele onorofici se asociaza cu istoria echipei iar Victor Vasilache este Otelul/Fondatorul si parintele acestei echipe !

Florin22

  •  
  •  

#2 giu » 16-02-2015 20:49

Nu mai fiti carcotasi !!! Sa fie si 10 presedinti de onoare ca nu strica echipei.

giu

Login sau crează cont pentru a comenta              |