STIRI Liga I Iniţiativă „Dunărea Bătrână” pentru suporteri

Dunărea BătrânăDunărea BătrânăRedacţia „Dunărea Bătrână” vine în sprijinul a ceea ce doresc suporterii, ca de fiecare dată, şi are o propunere nouă pentru toţi fanii care vor să se implice activ în viaţa echipei.

După ce un conducător de club al Oţelului a făcut nişte declaraţii, lăsând la o parte atacul la persoană asupra cuiva, care nu sunt demne de suporterii echipei noastre („casa mea”, n-a ştiut ce înseamnă 15 mai 2011 etc.), am sesizat tot mai mulţi fani care doresc să se implice activ. Mai precis, există pofta de comunicare între suporteri, ceea ce nu poate duce decât la lucruri constructive pe viitor pentru noi ca o comunitate de fani.
Salut iniţiativa grupului „Steel Boys”, care a publicat pe Facebook un comunicat în sprijinul „Dunărea Bătrână” la atacurile lui Vlad Răpişcă, şi propunem către toţi suporterii Oţelului câte o întâlnire la două săptămâni. Acolo vom dezbate împreună cu toţi cei interesaţi problemele clubului şi vom ajunge la un numitor comun de a acţionat în favoarea echipei noastre favorite.
Prima întâlnire o programăm pentru această săptămână, miercuri, de la ora 19.00, la restaurant Oanny’s (deasupra spălătoriei, vizavi de Lulu’s Gym). Locul nu e ales pentru a face reclamă cuiva în vreun fel, ci pentru că acolo au existat şi în trecut întâlniri ale suporterilor. Acolo se poate discuta orice despre Oţelul! Oricine are acces!
Pentru că întâlnirea va avea loc din două în două săptămâni, cu zi, loc şi oră stabilite, chiar eu mă voi ocupa să aducem, din când în când (poate chiar lunar), în faţa suporterilor, oameni importanţi din istoria clubului, jucători din lotul actual sau factori decizionali ai momentului (în funcţie şi de ceea ce se doreşte). Aici putem discuta chiar şi cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al Oţelului, unde putem veni cu idei în sprijinul campaniei de marketing pe care clubul o desfăşoară.
Dintr-un lucru rău întâmplat, în care cineva a încercat să intimideze într-un mod josnic, eu consider că trebuie să construim împreună ceva care să sprijine clubul pentru viitor. Ne putem aştepta la orice din partea unora. Prin comunicare devenim mai puternici ca grup. Conducătorii nu sunt eterni, ci suporterii.
De asemenea, ţinem să precizăm că proiectul „Dunărea Bătrână” nu se va încheia aici, chit că unii asta îşi doresc. Mai mult, le reamintim tuturor suporterilor că aici e mediul în care orice fan al Oţelului poate publica articole, poate să-şi exprime punctul de vedere şi poate veni cu contribuţii în sprijinul echipei favorite. Să se înţeleagă încă o dată că membrii actualei redacţii nu au câştiguri materiale de pe urma activităţii site-ului. Orice tentativă de a interveni asupra unui articol publicat pe „Dunărea Bătrână” va fi făcută publică, fără nicio jenă, cu subiect şi predicat. Vă reamintim că „Dunărea Bătrână” nu înseamnă o persoană anume, ci înseamnă o întreagă comunitate, drept dovadă cei 40.000 de gălăţeni care au celebrat câştigarea campionatului pe 15 mai 2011, ori cei peste 45.000 de abonaţi la pagina noastră de Facebook. Ce nu ne doboară, ne face mai puternici!

P.S. Legat de articolul publicat de mine în atenţia domnului Răpişcă, ţin să le mulţumesc tuturor oamenilor care au făcut cu adevărat ISTORIE la Oţelul, care m-au sunat şi au venit în sprijinul meu şi, implicit, al suporterilor gălăţeni.

Comentarii   
 •  
 •  

#1 giu » 16-02-2015 20:39

Orice initiativa este binevenita pentru sprijinul echipei noastre. Tocmai din acest motiv trebuie sa incurajam persoane ca Marian care se implica in organizarea unor astfel de intalniri. Iar conducatorii ar trebui sa fie mai respectuosi cu oamenii care isi rup din timpul liber ca sa faca " imagine" la organizatia pe care o conduci.
Ce poti sa-ti doresti mai mult ?!!
+3

giu

 •  
 •  

#2 leutzu » 16-02-2015 21:45

felicitari...genul asta de oameni trebuie integrati fortat in club ca sa faca promovare mai ales ca o face gratis
+3

leutzu

 •  
 •  

#3 Viorel Craciun » 17-02-2015 01:18

daca nu ar fi existat " Dunarea Batrana " , am fi fost intr-o bezna totala pentru foarte mult timp ! aduceti-va aminte cat timp nu a functionat site - ul oficial al clubului ! sa ne bucuram ca exista asemenea oameni printre suporteri , care au un suflet mare , care au timp la orice ora din zi sau noapte sa publice o stire noua pe care s-o vedem noi , suporterii din tara sau diaspora care au ramas cu sufletul alaturi de echipa noastra draga ! RESPECT MANY , RESPECT VLAD , RESPECT MARIUS (VITZAMINA ) si pentru toti care ii sprijina ! DUNAREA BATRANA este a noastra , a suporterilor ! sa dovedim ca si echipa OTELUL GALATI , este a noastra , a orasului nostru ! DACA NU ACUM , ATUNCI CAND !?! :roll:
+6

Viorel Craciun

 •  
 •  

#4 Viorel Craciun » 17-02-2015 01:35

Citez pe leutzu:
felicitari...genul asta de oameni trebuie integrati fortat in club ca sa faca promovare mai ales ca o face gratis

ei nu trebuie integrati ca fac promovare gratis , ei trebuie integrati pentru sufletul lor mare si pentru ceea ce au realizat pentru noi ,cel putin pana acum ! au avut un vis pe care au demonstrat ca se poate transforma in realitate !stiu Many ce inseamna sa te imbolnavesti din stres , am si eu o boala care nu are vindecare ( obtinuta tot prin stres )dar nu am lipsit de la niciun meci al echipei pe care o iubesc de ani de zile ,indiferent de vreme ! am mers si in deplasarile scurte , ultima la Vaslui si am intrat si in Liga Suporterilor unde am gasit oameni minunati care impartasim aceeasi pasiune : OTELUL GALATI ! fiecare sufera in felul lui , la infrangeri promite ca nu mai vine , dar nimeni nu ia in seama , pentru ca stie ca urmatoarea etapa acasa va fi tot acolo , pe stadion , la datorie !daca Otelul va rata salvarea , probabil ca va urma desfiintarea ! CUM NE VA FI VIATA FARA = OTELUL GALATI = ? SIGUR MAI SEARBADA ! dar sa ramanem optimisti si uniti
+2

Viorel Craciun

 •  
 •  

#5 Myhay20 » 17-02-2015 06:47

Se vorbea saptamana trecuta de negocierile privind un nou transfer:

"Conducerea Oţelului a adus 9 jucători în această iarnă: Ma Kalambay, Mohamadou Sissoko, Sanaa Altama, Athos Solomou, Laurenţiu Iorga, Jugurtha Hamroun, Robert Tătar, Yulu Matondo şi Emil Dică. Conducerea clubului negociază cu un mijlocaş sloven care ar putea semna zilele următoare cu echipa de la Dunăre. Oţelul va disputa primul meci oficial al sezonului de primăvară sâmbătă, 21 februarie când va întâlni pe teren propriu Dinamo Bucureşti. Meciul va începe la ora 20:30. În cea de a doua etapă a returului echipa gălăţeană va juca în deplasare cu Concordia Chiajna. Meciul se va disputa vineri, 27 februarie şi va începe la ora 18."

Dar cine sa fie oare si in ce faza este, Munteanu spunea de 2 zile de o saptamana...

Myhay20

 •  
 •  

#6 Uzzy » 17-02-2015 10:23

off topic: abonamentele se pot ridica maine , 18/02? Este 100% sigur? Cererea e facuta din ianuarie, deci strict la ridicarea lor ma refer.

Uzzy

 •  
 •  

#7 amfi » 17-02-2015 13:45

Mani..poate participa si domnul Rapisca...astfel sigur va sti sa faca diferenta intre cei care vor binele si cei care vor raul acestui club.....

amfi

Login sau crează cont pentru a comenta              |