FOTO arhivaFOTO arhivaUPDATE: Conducerea echipei a revenit cu un comunicat în care anunţă semnarea contractului cu Eventim.


“Luni, 16 februarie, clubul Oţelul Galaţi a semnat un contract de colaborare cu reţeaua Eventim, firma specializată care se va ocupa de distribuirea biletelor la meciurile desfăşurate de echipa noastră pe teren propriu. Astfel, fanii gălăţeni vor avea posibilitatea să îşi procure tichetele de intrare prin intermediul internetului, din reţeaua de magazine partenere Eventim, dar şi de la casele de bilete de la stadion. Vom reveni cu amănunte!”

Problemele cu biletele şi abonamentele ar putea lua sfârşit pentru suporteri după momentele mai puţin plăcute din ultimii ani. Clubul Oţelul, prin vocea directorului de imagine, Lucian Ionescu, a anunţat un parteneriat cu eventim.ro, site dedicat vânzării de bilete online la diferite evenimente. Aşadar, în curând, fanii Oţelului vor avea şansa să-şi achiziţioneze în mod civilizat bilete, prin intermediul internetului, la meciurile de acasă ale echipei favorite.
În acest fel se vor rezolva neplăcerile de genul vânzării mai multor tichete pe un singur loc din stadion. În plus, se va stopa şi problema lipsei biletelor la case, pe care clubul le-a avut în nenumărate rânduri în ultimele sezoane. Trebuie precizat că biletele VOR PUTEA FI ACHIZIŢIONATE ÎN CONTINUARE ŞI DE LA CASELE DE BILETE în zi de meci. De asemenea, tichetele de intrare la partide se vor putea găsi şi la partenerii Eventim.
Clubul îşi continuă astfel evoluţia la nivel de marketing, oferind suporterilor opţiunea de a-şi cumpăra bilete din confortul propriei locuinţe, pe care le pot scoate direct pe suport de hârtie cu ajutorul unei imprimante, iar pe viitor aceeaşi strategie de vânzare ar putea fi încercată şi la achiziţionarea de abonamente.