STIRI Liga I “Suntem mulțumiți că nu avem jucători accidentați grav”

Cristi MunteanuCristi MunteanuPrezent în studioul Digi24 Galaţi, la emisiunea Divizia Locală, team-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a spus că echipa pe care o conduce nu a fost interesată de rezultatele din cantonamentul din Antalya, Turcia.


„Concluziile cantonamentului din Antalya sunt destul de OK. Vreau să menționez că nu am urmărit să câștigăm meciurile, e bine să câștigi, dar noi am urmărit să formăm un grup, să formăm relații de joc, să închegăm echipa pentru retur, nu am pus accent pe rezultate. Când ești în pregătiri trebuie să fii obosit, dacă vin și rezultatele este OK. Ultima înfrângere (n.r. 1-5 cu Diosgyori) a fost, să spunem, rușinoasă. Meciul s-a jucat în ultima zi de cantonament, băieții erau cu gândul acasă. A fost un meci paradoxal, am avut 70% posesie, ocazii clare. Cu ACS Timișoara toți jucătorii trebuiau să joace un meci întreg. În cantonament au fost 30 de jucători și toți trebuie să joace pentru a crește în valoare. Una peste alta suntem mulțumiți că nu avem jucători accidentați grav. Profesorul Tămășanu a tras de jucători, asta ne dă speranțe că pregătirea de iarnă din Poiana Brașov a fost făcută bine.”

De altfel, înainte de  plecarea în stagiul de pregătire din Antalya, Cristi Munteanu a declarat aceleași lucruri: „Nu ne interesează rezultatele din meciurile de pregătire. Suntem interesați ca jucătorii nou veniți la noi să se omogenizeze, ăsta este principalul obiectiv al lui Tibor Selymeș, echipa să se omogenizeze, iar jucătorii noi să se integreze în filozofia antrenorului. Nu suntem intresați de rezultatele din meciurile amicale.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Denis » 17-02-2015 18:53

Sper ca baietii sa fi prins mesajul complet. N-am avut nici o victorie, dar in schimb s-a cerut omogenizare. Deci sper ca pregatirea sa fi decurs asa cum si-a propus conducerea si sa castigam meciurile din campionat.
+1

Denis

  •  
  •  

#2 claudiuFCOG » 18-02-2015 08:55

Am vazut aseara meciul lui dinamo cu pandurii,si cred ca putem sa-i batem... :-)

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |