STIRI Liga I Ce spun transferurile

Mahamadou SissokoMahamadou SissokoOţelul şi-a prezentat noutăţile transferate în această iarnă pentru returul sezonului 2014-2015. Iată ce au declarat jucătorii noi-veniţi:
Yves Makabu-Ma-Kalambay: “Este o provocare pentru mine să fiu la Oțelul, când cei de la Galați mi-au făcut propunerea nu am ezitat. Am găsit aici o echipă bună, iar toată lumea se comportă bine cu mine, sunt oameni deschiși. Chiar dacă nu suntem pe un loc bun, ne antrenăm, muncim din greu pentru a reuși să ne salvăm.”

Jugurtha Hamroun: „În primul rând sunt plăcut surprins de ce am găsit aici. Am lucrat foarte mult în Antalya, chiar dacă rezultatele n-au fost cele mai bune. E foarte bine pentru adaptarea mea că sunt mulţi vorbitori de limba franceză în lot. Am pregătit meciul cu Dinamo, vrem să câştigăm şi să oferim tot ce avem mai bun. Ştim că e un meci foarte greu.”

Sanaa Altama: "Mă simt bine la Galaţi, mai ales că jucătorii noi vorbesc aceeaşi limbă cu mine. Am lucrat intens pentru retur încă din cantonamentul de la Braşov şi sper să se cunoască roadele muncii noastre."

Jeanvion Yulu-Matondo: "Nu e cel mai important să devin eu cel mai bun marcator, ci să dăm totul pe teren ca să ne salvăm de la retrogradare. Vreau să marchez, dar echipa e cea mai importantă."

Athos Solomou: "Sunt fericit că sunt aici, pentru mine e o mare provocare să joc în Liga I. Mă bucur că oamenii de aici au încredere în mine şi suntem gata să facem totul pentru a rămâne în prima ligă. Liga din România are un fotbal bun şi mă bucur să ma aflu aici."

Mahamadou Sissoko: "Avem o echipă bună, cred că Galaţiul merită mai mult decât locul ocupat acum în clasament. Îmi doresc foarte mult să câştigăm meciul cu Dinamo."

Emil Dică: "E normal să fie aşteptări de la noi, sper ca la sfârşitul campionatului să ne îndeplinim obiectivul. Nu vreau să vorbesc de alte echipe, vreau să ne facem noi treaba cât mai bine."

Laurenţiu Cătălin Iorga: "A fost dorinţa mea să revin. Am simţit că echipa are nevoie de ajutor şi voi face tot posibilul să o ajut. Consider că e un test de maturitate şi pentru mine, pentru că nu e uşor să revin."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 18-02-2015 15:36

Sper din suflet sa confirme transferurile.

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |