STIRI Liga I “Avem o muncă infernală, să creăm un grup”

Ovidiu BurcaOvidiu BurcaOamenii care se ocupă de managementul sportiv al Oţelului, în speţă Ovidiu Burcă şi Cristi Munteanu, au vorbit despre omogenizarea echipei, starea de spirit a formaţiei roş-alb-albastre sau concurenţa pe posturi.  


Ovidiu Burcă: “Nu e foarte ușor să te adaptezi așa repede la o echipă, dar încercăm să facem ca acest proces să fie cât mai scurt și să se producă cât mai natural. Avem o muncă infernală, aceea de a reuși să creăm un grup, altfel nu putem obține ceea ce ne dorim. În acest moment o stare de spirit ne poate aduce satisfacții și pentru asta muncim acum și cred că lucrurile vor fi puse la punct.”

Cristi Munteanu: “Avem doi portari de valoare, Hotoboc a fost unul dintre cei mai buni jucători ai noștri în finalul turului, iar Ma-Kalambay este la fel de valoros, deci avem o concurență bună pe acest post. Trebuia să aducem portar pentru că se pot întâmpla multe în retur și trebuie să fim atenți la fiecare meci să nu avem probleme. Acum avem postul de goalkeeper asigurat și dispunem de mai multe soluții.”

Login sau crează cont pentru a comenta              |