STIRI Liga I RĂZBOI: Oţelarii au răspuns pe măsură dinamoviştilor

Selymes & MunteanuSelymes & MunteanuDupă ce cei din staff-ul adversarilor de azi au declarat că vin la Galaţi să câştige şi au şanse mari să facă asta, oţelarii afirmă că sunt pregătiţi să-i primească aşa cum se cuvine pe dinamovişti în “Cimitirul Granzilor”. Iată declaraţiile motivatoare pentru gălăţeni ale lui Selymes, Hamroun, Iorga şi Munteanu!


Tibor Selymes: „Suntem pregătiţi pentru acest meci. Avem deja mai bine de o lună de când ne pregătim şi cred că suntem cu toate la zi. Am aşteptat cu nerăbdare să se reia campionatul. Am văzut meciul lui Dinamo cu Pandurii din Cupa Ligii, plus alte amicale de-ale lor din pregătire. Totuşi, nu poţi să tragi concluzii, va fi un alt meci aici, cu altă miză. Dinamo are un lot numeros şi puternic. Au adus 10-11 jucători în această iarnă, deci au de unde să aleagă şi va fi un meci foarte greu. Suntem pregătiţi, asta contează cel mai mult pentru mine. Nu mă interesează ce joacă Dinamo. După cum am spus de când am venit la Galaţi, vreau să am o echipă în aşa fel încât să nu mă intereseze adversarul, ci adversarul să se intereseze de noi. Eu cred că ne-am apropiat de acest lucru şi chiar aş vrea să dovedim şi pe teren la meciul de mâine. Nu mă interesează Teja, mă interesează de mine, de echipa mea şi de Galaţi. Avem un obiectiv greu de îndeplinit şi ne batem cu toţi pentru îndeplinirea lui. Trebuie să fim o echipă, să gândim la fel, să dăm maximum pe teren şi să fim foarte, foarte agresivi. Dacă îndeplinim aceste condiţii, atunci n-avem cum să nu câştigăm.”

Jugurtha Hamroun: „Ştim situaţia de la club, iar primul pas cu Dinamo va fi dificil. Am văzut meciul lor cu Pandurii, au o echipă de calitate, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru. Cred că primul adversar pentru noi suntem chiar noi înşine. Ştim că avem calitate şi vom face totul să câştigăm. Toată echipa a muncit foarte mult în cantonamente, toţi suntem concentraţi la joc. E foarte important pentru noi să ne câştigăm punctele de acasă. Nu va fi uşor pentru noi, dar nici pentru Dinamo.”

Laurenţiu Iorga: „Aştept momentul reîntâlnirii cu publicul gălăţean, sunt foarte emoţionat. Am foarte mari aşteptări de la publicul nostru, chiar dacă mulţi critică spectatorii gălăţeni. Sper ca acum să uităm de tot ce a fost şi să fim cu toţii o familie. Nu mai are rost să-i rugăm să vină, acum se văd adevăraţii suporteri ai echipei şi îi aşteptăm în număr cât mai mare, să ne susţină necondiţionat. Probabil că va fi mai greu, decât atunci când am câştigat campionatul, dar am încredere în staff, în echipă şi în conducere. Vreau să iau fiecare meci în parte, să aducem punct sau puncte de la fiecare joc. Voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa să câştige. Ce ne va motiva şi mai mult e ceea ce au declarat cei de la Dinamo. Au spus că ei vin să câştige trei puncte şi că aşa se va întâmpla. Îi vom şi învinge pentru această declaraţie. Din experienţa mea la Oţelul, ştiu că noi eram cel mai mare adversar al nostru şi în trecut. Dacă toţi ne putem face treaba în pătrăţica noastră, atunci vom câştiga. Război e tot returul, iar cu Dinamo e prima bătălie.”

Cristian Munteanu: „Şi dacă ar fi mama patron la Dinamo, tot aş fi cel mai fericit dacă aş câştiga. Oţelul e un club de tradiţie, cu performanţe importante, chiar dacă acum trece printr-o situaţie mai dificilă. Vă garantez că veţi vedea pe teren o echipă care va da totul până la ultima picătură de energie. Am încredere că vom face o partidă bună şi că stadionul va fi plin. Suporterii nu trebuie să fie speriaţi de frig, am văzut prognoza meteo şi va fi vreme bună la ora meciului. Acum se vor vedea adevăraţii suporteri. Oţelul a dat mult pentru suporteri în trecut, acum spectatorii trebuie să întoarcă acest lucru!”

Comentarii   
 •  
 •  

#1 cyp » 21-02-2015 12:05

va dati zmei,la final dati vina pe motive puerile
+1

cyp

 •  
 •  

#2 claudiuFCOG » 21-02-2015 12:15

Sper sa fie asa cum spune Tibi,si la final sa iesim victoriosi,dar va fi foarte foarte greu...
+1

claudiuFCOG

 •  
 •  

#3 Tudor » 21-02-2015 12:35

Sper sa punem potaile cu botul pe labe! FORTA OTELUL!
+1

Tudor

 •  
 •  

#4 Damian » 21-02-2015 13:43

Citat:
Laurenţiu Iorga: „Aştept momentul reîntâlnirii cu publicul gălăţean, sunt foarte emoţionat.Sa speram ca va fi cu adevarat si un public galatean in tribunele stadionului, de nu cumva sa fie stadionul mai mult gol si raslet pe colo cativa suporteri. Avem nevoie de un stadion arhiplin meci de meci in acest retur, pentru ca returul acesta va aduce un final de campionat 2014-2015 fericit sau nu pentru FC Otelul Galati, acum depinde si de aportul suporterilor. Nu ajutam daca stam in fata televizorului, in loc sa fim in tribune aproape de otelarii din teren. 8)
+2

Damian

 •  
 •  

#5 whitesmith » 21-02-2015 14:26

Citez pe cyp:
va dati zmei,la final dati vina pe motive puerile

cyp prietene....ori n-am inteles eu bine comentariul tau.....ori ai gresit tu site-ul pe care sa comentezi....daca e asa cum cred eu marsh la stana cu potaile

whitesmith

 •  
 •  

#6 Steel Dany » 21-02-2015 15:48

Iorga e bun, a demonstrat-o de multe ori, a facut multe meciuri bune, problema lui era ca se gandea la steaua, acum ca a venit cu gandul la Otelul si va juca doar pentru Otelul cred ca va fi unul dintre cei mai buni jucatori de-ai nostri si chiar din Liga 1.

Steel Dany

 •  
 •  

#7 bogdan64 » 21-02-2015 23:41

Am fost pe stadion si am inghetat si la propriu si la figurat! De la declaratii pana la fapte e cale lunga! Se vede lipsa unui Giurgiu, Antal sau Pena! Tudorie e inca necopt - degeaba il injura toti handicapatii din tribune - mai mult nu poate! Colac peste pupaza a gresit si portarul plus tragerile de timp ale cainilor, care se vor mare echipa ne-au adus acest rezultat! Consider ca am pierdut o batalie, dar nu si razboiul! Mai sunt 16 meciuri din care putem lua puncte! Nu e totul pierdut! Sa fim alaturi de baieti pana in ultima clipa! HAI OTELUL!

bogdan64

Login sau crează cont pentru a comenta              |