STIRI Liga I OFICIAL: Oţelul e pe 16

Otelarii au urcat in clasament in timp ce se antrenauOtelarii au urcat in clasament in timp ce se antrenauLiga Profesionistă de Fotbal a actualizat clasamentul Ligii I, scăzând cele 24 de puncte de penalizare formaţiei CFR Cluj care a trecut astfel de pe locul doi, pe ultima poziţie în clasament. Acest update al LPF a venit în urma faptului că nici Comisia de Recurs din cadrul FRF nu a dat dreptate echipei ardelene, care se mai poate adresa în acest moment doar la TAS. Oţelul a urcat astfel un loc în clasament, de pe 17 pe 16, fără ca măcar să joace în retur, făcând un mic pas spre salvarea de la retrogradare!


Vă reamintim că Tribunalul Cluj a dispus recent începerea procedurii de insolvenţă a clubului CFR Cluj, iar pe lângă această decizie judiciară, ardelenii au primit o sancțiune și pe plan sportiv, echipa feroviară fiind depunctată cu 24 de puncte. După această depunctare, CFR a preluat statutul de "lanternă roşie" a Ligii 1 şi a mai rămas doar cu 10 puncte, fiind la o lungime în spatele Rapidului și la două puncte de Oțelul, formația noastră urcând o poziție în clasament, de pe locul 17 pe locul 16. Toate aceste trei formații, foste campioane ale României, sunt în reorganizare judiciară.
CFR mai poate face apel doar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Conducătorii clubului ardelean vor încerca să dovedească faptul că, din pricina problemelor de procedură de la Tribunalul Specializat Cluj, insolvenţa nu a fost declarată mai repede. Datoriile clubului, înscrise în cererea de intrare în insolvenţă, se ridică la peste 90 de milioane de lei, dintre care peste 50 de milioane de lei (11,5 milioane de euro) sunt datorii către stat.

Login sau crează cont pentru a comenta              |