STIRI Liga I Ediţie specială, astăzi, la Lider Sportiv

Lider SportivLider SportivEdiţia cu numărul 47 a emisiunii Lider Sportiv, de pe ProFM LiderFm (92,4 FM sau www.liderfm.ro), va începe astăzi de la ora 15.00 şi va avea ca subiect principal meciul din această seară dintre Oţelul şi Dinamo.


Mani Săvăstru şi Nic Constandache vă aşteaptă cu multe surprize referitoare la echipa fanion a Galaţiului. Printre invitaţi se numără şi Cristian Munteanu, team-managerul Oţelului, dar şi Victor Udreş, cel care a interpretat „Dunărea Bătrână” şi noul imn al suporterilor la evenimentul „50 de ani, 50 de legende”.

De asemenea, nu vor lipsi nici cele mai importante detalii din sportul gălăţean.

Aşadar, de la ora 15.00, pe ProFM LiderFM, toţi iubitorii de sport din Galaţi pot asculta tot ceea ce trebuie să ştie înainte de meciul  Oţelul – Dinamo, prima partidă a roş-alb-albaştrilor din retur.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Alex22 » 21-02-2015 15:53

Victoras, tobosarul formatiei Over mai face parte din Peluza Catalin Haldan (are usa in tavan) ?
−1

Alex22

  •  
  •  

#2 Marian S » 21-02-2015 17:02

Citez pe Alex22:
Victoras, tobosarul formatiei Over mai face parte din Peluza Catalin Haldan (are usa in tavan) ?


Amice, ai greşit adresa. Victoraş nu e toboşar şi nici nu poate fi bănuit în vreun fel că ar fi fan al altei echipe în afară de Oţelul. Victor Udreş cântă la chitară şi este interpretul celui mai nou imn dedicat suporterilor Oţelului. A fost prezent şi la evenimentul "50 de ani, 50 de legende", unde a cântat cu succes "Dunărea Bătrână" şi noul imn.

Marian S

  •  
  •  

#3 Alex22 » 22-02-2015 15:42

Imi cer scuze, am sa reformulez.

Victoras, in trupa ta de cover-uri era candva un tip care canta la tobe (evident nu tu, care zdrangani chitari). Acest tobosar se afisa prin oras, ba chiar si la interpretarile formatiei Over, a carui solist esti, cu un tricou pe care scria PCH (peluza catalin haldan, are usa in tavan). Intrebarea mea era daca acest caine mai canta in trupa Over ?

Multumesc anticipat .

Alex22

Login sau crează cont pentru a comenta              |