STIRI Liga I Zaharia a refuzat prelungirea

Alexandru ZahariaAlexandru ZahariaPrezent în studio la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, team-managerul FC Oțelul, Cristi Munteanu, a vorbit despre situația mijlocașului Alexandru Zaharia.
„Situația lui Alexandru Zaharia este destul de simplă. El termină contractul cu Oțelul în vară! Înainte să se accidenteze, la Chaijna, în meciul cu Viitorul, eu, împreună cu Ovidiu Burcă, i-am propus prelungirea contractului, dar el a refuzat să discute o eventuală prelungire. Apoi, a venit acea accidentare, noi am mers în continuare cu oferta, i-am propus un contract pe doi ani, dar a refuzat. Așa este normal la un club profesionist, așa procedează un club serios. Din păcate, am fost refuzați, iar peste trei luni el nu mai este jucătorul nostru.”

www.sportgalati.com

Mijlocașul stânga a fost transferat de Oțelul încă din decembrie 2012, dar s-a accidentat grav în cantonamentul desfășurat în Spania şi a stat pe tuşă 6 luni. A revenit în august 2013, dar s-a lovit din nou la primul joc la “satelit” şi a fost nevoit să mai ia o pauză de aproximativ 3 luni.
A debutat abia în meciul cu Corona Braşov din decembrie 2013. A intrat în minutul 84 al jocului respectiv, marcând golul victoriei peste numai 60 de secunde! De atunci a jucat alte 22 de meciuri şi a mai marcat trei goluri.
Alexandru Zaharia are 1,70m înălţime şi s-a făcut remarcat iniţial la Juventus Bucureşti pentru care a evoluat în 42 de meciuri în care a înscris şi 5 goluri, pe când echipa din Colentina evolua în Liga a II-a. A fost observat de cei de la Turnu Severin şi a prins aici returul promovării în prima divizie, jucând 14 meciuri, în care a înscris de două ori. Odată ajuns în prima ligă nu a dezamăgit, bifând toate partidele în turul sezonului 2012-2013 şi marcând alte două goluri! Clubul severinean l-a cedat pe Zaharia Oţelului contra sumei de 100.000 de euro, aceşti bani fiind împărţiţi cu fosta echipă a fotbalistului – Juventus Bucureşti. Acum el va pleca liber de contract la vară.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Lost » 22-02-2015 12:47

Mai mult accidentat a fost.

Lost

  •  
  •  

#2 bogdanmihai » 22-02-2015 16:02

in doi ani, din care 1 accidentat, a dat 3 goluri in 22 de meciuri. Cum-necum a fost platit 2 ani, utilizat doar 1. Altul care "si-a facut datoria" fata de club!

bogdanmihai

  •  
  •  

#3 claudiuFCOG » 23-02-2015 08:24

Forte bine ca nu de Zaharia avem nevoie acum,avem nevoie de cineva care sa aduca un plus la echipa,sa joace un fotbal frumos sa marcheze...P.S Ma bucur ca nu a ajuns la noi Banel l-am vazut la Viitorul-Iasi si a jucat foarte slab.

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |