STIRI Liga I Matondo n-are „cartea verde“

Yulu-Matondo n-are drept de jocYulu-Matondo n-are drept de jocLa meciul cu Dinamo toată suflarea oţelară a fost surprinsă de faptul că Oţelul a avut un singur atacant valid în lotul de 18, Alexandru Tudorie, şi acesta părăsind terenul în cea de a doua repriză. Cu Emil Jula accidentat şi devenit secund al lui Selymes între timp, Cristian Cristea – indisponibil în ultimul moment – Oţelul nu a avut soluţii pe faza de atac. După meci s-a aflat şi motivul pentru care nici Jeanvion Yulu-Matondo, noul vârf adus în iarnă nu a făcut parte din lot. Acesta nu şi-a primit “cartea verde” încă de la fostul său club, Al Ittihad. Din păcate, egiptenii nu par deloc receptivi, iar conducerea clubului ajutată de Federaţia Română de Fotbal a încercat în zadar să găsească înţelegere la clubul african. Nici nu se ştie când se va rezolva situaţia, iar acest lucru nu este deloc de bun augur pentru Oţelul care peste numai 5 zile joacă un meci decisiv la Chiajna, pe terenul Concordiei. În schimb, se speră la revenirile lui Iulian Popa, Cristian Cristea şi Mahamadou Sissoko după accidentări, în timp ce Emil Dică şi-a ispăşit etapa de suspendare cu care a venit la pachet de la Rapid.

Tibor Selymes: "Din păcate, s-a accidentat săptămâna asta Cristian Cristea, iar lui Jeanvion Yulu-Matondo nu i-a venit cartea verde. Am jucat cu Tudorie și nu am avut pe bancă pe cine să băgăm în față. Încă nu s-a terminat nimic. Urmează 5 meciuri de foc pentru noi, jucăm cu contracandidatele noastre și acolo trebuie să batem. Sper să revină Cristea și lui Yulu să îi vină cartea verde."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vitzamina » 22-02-2015 21:13

Bine ca e imprumutat Chipirliu la Recas. Cu optiune de cumparare auzi din vara. Daca mai are echipa la vara.
Avem nevoie de fiecare om si pe teren si in tribuna. Il facem pe Chipirliu cadou supranumitului Chirurgul, ala care ne-a purtat sambetele in ultimii 4 ani.
Cred ca Otelul avea nevoie de baiatul ala.
+2

vitzamina

  •  
  •  

#2 mj » 22-02-2015 21:59

Nu vreau sa vorbesc despre alte echipe, dar ma impresionează Rapid. O echipa mai arțăgosa, surprinzător omogena și cu spiritul la purtător. Noi ne-am pierdut busola, speranța și poate nici cel mai optimist nu crede 100% în salvarea echipei. Selimes a punctat în conferință de presă că îl interesează ce jucam noi și nu adversaru. Corect și bine spus dar ieri m-am simțit umilit, aveam impresia ca jucam în deplasare iar jocul echipei lasa mult de dorit. S-a văzut într-adevăr o determinare dar condusa fără cap.

mj

  •  
  •  

#3 mj » 22-02-2015 22:15

Va deranjează adevărul? Trezirea băieți...

mj

  •  
  •  

#4 Myhay20 » 23-02-2015 06:45

Rapidul a batut, urmeaza CFR si preluam stafeta de lanterna clasamentului, ce urmeaza?
Concordia a facut egal la Astra acasa, Iasiul a batut in deplasare, singurii mai slabi au fost U Cluj.
E adevarat ca nu ne intereseaza adversarii dar in acest moment trebuie sa urcam 6-7 pozitii in clasament, deci?

Myhay20

Login sau crează cont pentru a comenta              |