STIRI Liga I Cristi Munteanu: ”Cariera lui Gabi Jula se îndreaptă spre antrenorat”

Gabriel Emil JulaGabriel Emil JulaLa Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, Cristi Munteanu, team-manager FC Oțelul, a vorbit despre situația lui Gabriel Emil Jula, accidentat de mai multă vreme.


„Jula are probleme la tendonul lui Ahile. A plătit tribut acelui meci de la Chiajna jucat pe sintetic. În acest moment el este omul care îl ajută pe Selymeș, dacă tot nu poate evolua, el este jucător-antrenor secund. După două luni tendonul lui este tot umflat, cariera lui se îndreaptă spre antrenorat.”

În aceeași emisiune, Cristi Munteanu a mai spus: “Antrenorul mai are timp să găsească echipa ideală. În proporție de 80% scheletul echipei este făcut, mai rămâne 20%. Jucătorii transferați, după cum i-am văzut, au venit motivați, nu au venit cu fițe chiar dacă au CV-uri importante. Sunt băieți de caracter, au doar o lună împreună, mai rămâne să se adapteze, să închege grupul. Misiunea este mai delicată pentru Selymeș, ne bazăm pe valoare individuală a jucătorilor. Când aduci mai mulți jucători fiecare joacă pentru el, la început nu se știau după nume şi se strigau în teren ”my friend”. E normal să fie așa, dar jucători ca Hamroun, Sanaa sau Yulu sunt jucători maturi care trec mai ușor peste asta. Din acest motiv nu am vrut să transferăm jucători tineri, ci am vrut jucători cu experiență.”

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 24-02-2015 08:01

Stiu ca e greu sa inchegi o echipa peste noapte,dar timpul ne preseaza...

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |