STIRI Liga I “Trebuie să avem o altă atitudine la meciul cu Chiajna”

Tibor SelymesTibor SelymesAntrenorul Tibor Selymes era foarte dezamăgit la finalul jocului cu Dinamo, pierdut de echipa noastră. Tehnicianul a declarat că are aşteptări mai mari de la jucătorii cu experienţă şi că aşteaptă mai multă dăruire, altfel salvarea fiind imposibilă. Selymes ştie că singura şansă a Oţelului este să învingă la Chiajna, pe Concordia, şi cere mai multă atitudine de la elevii săi, mai ales pe faza de atac.


Tibor Selymes: „Sunt jucători cu experienţă care pot mult mai mult decât au arătat în meciul cu Dinamo. Ei trebuie să dea tonul pe teren pentru ca Oţelul să rămână în prima ligă. Trebuie să avem o cu totul altă atitudine la meciul de la Chiajna, din etapa viitoare. Dacă jucătorii nu se dăruiesc total pe teren, nu avem nicio şansă să ne îndeplinim obiectivul. Dinamo era o echipă de bătut. Nu ştiu dacă echipa lui Teja a avut vreo şansă de gol în partea a doua a meciului. Este adevărat că nici noi nu ne-am creat ocazii clare de gol. Nu am avut forţă în atac. A trebuit să joc cu Tudorie în atac, însă nu trebuie să uităm că el are doar 18 ani. Cred însă că unii jucători puteau să facă mult mai mult. În weekend-ul trecut totul a fost pe dos pentru noi. Sunt convins că vor veni şi săptămâni când totul va fi pozitiv. Pentru acest lucru este însă nevoie ca jucătorii să dea mult mai mult pe teren. Îmi pare foarte rău că am pierdut meciul cu Dinamo pentru că meritam măcar un punct."

Comentarii   
 •  
 •  

#1 Viorel Craciun » 24-02-2015 15:28

subtire atitudine la Selimes ! in conditiile actuale , cand Iasiul a batut in deplasare si Rapidul la fel ( e adevarat, cu un adversar foarte putin motivat ) tu te multumeai cu un punct ? inca un pas gresit si probabil ca vei auzi acel refren atat de urat de antrenori , DE-MI-SI-A !
+2

Viorel Craciun

 •  
 •  

#2 Aruon » 24-02-2015 16:23

E limpede treaba:victorie cu Chiajna sau retrogradare.
Hai Otelul.Inca mai speram!

Aruon

 •  
 •  

#3 Myhay20 » 24-02-2015 17:40

Proasta atitudine!
Nu avem voie sa ne uitam la altii si sa ne rugam sa piarda!
Am tot ascultat declaratiile celor de la echipa de ceva timp si parca tot visam ca lasa ca poate, ca nu ne depaseste Rapid si CFR si ca sunt deja retrogradate! Nimeni nu credea ca Rapid va bate FC Fara nume, dar iata ca ne-au depasit in clasament iar in momentul asta suntem lanterna campionatului!
Declara mereu ca batem orice echipa si mai ales cand inaintea fiecarui meci spun ca "suntem pregatiti", ca mai apoi sa cautam scuze ca puteam, ca faceam dar nu am avut noroc, arbitrul a gresit in defavoarea noastra, ca a gresit portarul si tot asa!
Gata, m-am saturat, STOP!
Atitudinea Otelui trebuie sa fie: "hai sa marcam, am dat un gol, hai sa mai dam unul, si inca unul" si tot asa, iar apoi sa declare dupa meci: "am facut tot ce era posibil, am invins". Sa nu conteze ca am dat 3-4 goluri si ca am primit 1, 2 maxim, sa atacam mereu!
ASTA TREBUIE SA FIE ATITUDINEA ECHIPEI NOASTRE MULT IUBITE! Sper ca si cei din club sa vada acest mesaj simplu de inteles!
+1

Myhay20

 •  
 •  

#4 Myhay20 » 24-02-2015 17:41

"A trebuit să joc cu Tudorie în atac, însă nu trebuie să uităm că el are doar 18 ani. "

Domnule Selymes, noi nu uitam ca suntem lanterna la zi a campionatului! Restul e CAN-CAN!

Myhay20

 •  
 •  

#5 cyp » 24-02-2015 19:38

Vorbiti prea mult,multa gargara si nu jucati mai nimic.Doar voi si wcsb-u dati multe stiri si vrajeli.

cyp

 •  
 •  

#6 Johnny8 » 24-02-2015 20:03

Hmmm ceva suspect? Sa nu uitam avem doi conducatori Dinamovisti....era si cazu sa pierdem cu Dinamo.....restu ...e can can
−2

Johnny8

Login sau crează cont pentru a comenta              |