STIRI Liga I “Dinamo nu m-a impresionat absolut deloc”

Dan PopescuDan PopescuOţelul a fost înfrântă de Dinamo în primul meci oficial al anului 2015 şi mai are doar 16 etape la dispoziţie să redreseze situaţia critică din clasament. Iată ce au declarat Dan Popescu, Cristi Munteanu, dar şi managerul adversarilor din Bucureşti, după partida de sâmbătă.
Dan Popescu: "Am început cu stângul din păcate. Practic ne-am bătut singuri la o fază fixă. A fost o greşeală a noastră dintr-un corner... de-acolo s-a rupt totul. Dinamo nu ne-a surprins cu nimic, noi am pregătit meciul foarte bine. A fost cornerul de la gol și acolo s-a rupt totul. Dinamo nu m-a impresionat absolut deloc.”

Cristi Munteanu: „Sunt supărat pe rezultat. Cred că nu meritam să pierdem, după cum s-au desfăşurat ostilităţile. Dinamo nu a avut nici o ocazie şi a câştigat meciul. În repriza secundă echipa oaspete a trecut o singură dată centrul terenului şi Grozav a şutat de la 25 de metri. În fotbal, ca şi în viaţă, trebuie să ai noroc, iar noi nu am avut. Mai sunt 16 meciuri şi sper ca din etapa viitoare să începem să câştigăm."

Daniel Stanciu (manager general Dinamo): „Era important pentru noi să jucăm şi să luăm cele 3 puncte. A fost un meci dificil, pentru că am întâlnit un adversar care s-a bătut până în final. Cred că ne-am impus în primul rând prin valoarea superioară a jucătorilor noştri.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 vioara19 » 24-02-2015 20:09

mda....dinamo nu va surprins cu nimic dar nea batut...sunt curios daca chiajna ne bate (doamne fereste sa nu se intample asta) tot la fel o sa ziceti ca nu va surprins cu nimic? trezirea baa jucam pe puncte nu pe spectacol sau pe faze la poarta. trezitiva odata acum cand nu e prea tarziu
+4

vioara19

  •  
  •  

#2 claudiuFCOG » 25-02-2015 08:37

Oare mai bateti si voi pe cineva pana se termina campionatul?Ne-am saturat de scuze,nimeni nu ne surprine dar totusi ne bat,sper sa nu fie asa si cu chiajna ca din cate am vazut chiajna pare mai buna ca dinamo deci trebuie sa jucam mult mai bine...

claudiuFCOG

Login sau crează cont pentru a comenta              |