STIRI Liga I Despre Matondo: “În Egipt e altă lume”

Yulu-Matondo e blocat de egipteniYulu-Matondo e blocat de egipteniCei doi jucători ai Oţelului care au venit la conferinţa de presă de dinaintea partidei de la Concordia Chiajna, Sanaa Altama şi Mihai Leca, au declarat la unison că formaţia noastră e obligată să câştige acest meci.


În altă ordine de idei, team-managerul Cristi Munteanu a explicat de unde au apărut problemele cu atacanţii din lot, Yulu-Matondo neputând debuta din cauza Federaţiei din Egipt care refuză să-i trimită “cartea verde”, deşi s-a ţinut constant legătura cu aceştia.

Sanaa Altama: “E foarte important să câştigăm. Suntem pregătiţi pentru asta, aşa că sperăm să ne impunem. Sunt pregătit să joc oriunde mă pune antrenorul, dar locul meu e la mijloc.”

Mihai Leca: “O să fie un meci dificil, ţinând cont de situaţia în care ne aflăm. Trebuie să ne dăruim mai mult şi să obţinem victoria. Noi trebuie să continuăm să muncim şi să aducem puncte. Nu contează cine marchează, m-aş bucura foarte mult fie că-s eu sau un coleg de-al meu.”

Cristi Munteanu: „Eu am avertizat că optimismul pe care îl aveau mulţi înainte de meciul cu Dinamo poate fi exagerat. Una sunt jocurile amicale şi alta sunt cele oficiale. În partidele pe puncte este alta miza, iar presiunea îşi spune uneori cuvântul. Eu cred că am pierdut nemeritat în faţa lui Dinamo pentru că echipa bucureşteană nu a fost cu nimic superioară formaţiei noastre. Este adevărat că am avut mari probleme de lot pentru acest meci. Cristea s-a accidentat la un antrenament şi nu am avut atacant pe bancă. Singurul vârf valid din lot a fost Alex Tudorie care s-a luptat cât a putut. Cartea verde a lui Matondo nu a sosit după ce timp de 3 săptămâni am ţinut legătura cu Federaţia din Egipt. Probabil că acolo este altă lume şi lucrurile funcţionează anormal. Iată că am fost nevoiţi să stăm într-un singur atacant şi Tibi Selymes s-a văzut nevoit să-l introducă pe Grădinaru pe post de atacant."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bigsorin » 27-02-2015 13:13

adu cristi un atacant urgent in locul lui jula retrogradam din cauza voastra,daca nu castigam acum degeaba avem atacant peste 6 meciuri
+2

bigsorin

  •  
  •  

#2 forza_otelul » 27-02-2015 14:41

Cristi, eu nu stiu cum ati fost in legatura cu federatia din Egip din moment ce cartea verde nu a venit. Ce v-au zis oamenii aia, de ce nu o trimit ?
Altfel, asa cum am mai spus pe un post la un alt articol, de ce nu ati trimis pe cineva sa discute fata in fata cu cei din Egipt ?

Are dreptate bigsorin, degeaba vom avea atacant peste cateva etape, vom fi deja retrogradati atunci.
+1

forza_otelul

Login sau crează cont pentru a comenta              |