STIRI Liga I “Vorbim la FIFA pentru Matondo”

Matondo a fost prezentat, dar nu are drept de jocMatondo a fost prezentat, dar nu are drept de jocCei din conducerea Oţelului au explicat situaţia lui Jeanvion Yulu-Matondo şi de ce le-a fost imposibil să obţină cartea verde a jucătorului. Cei doi manageri ai echipei, Cristi Munteanu şi Ovidiu Burcă, au făcut apel pe toate căile la Federaţia din Egipt, dar războiul civil de acolo le-a împiedicat orice acces. Cei doi oficiali vor să rezolve altfel situaţia lui Matondo şi vor face apel la FIFA pentru a obţine o dispensă pentru ca atacantul să primească drept de joc provizoriu. În plus s-a vorbit şi despre posibilitatea aducerii încă unui vârf de atac la echipă.

Ovidiu Burcă: „Sperăm să-l rezolvăm pe Yulu-Matondo până la ora jocului cu FC Brașov. Avem speranțe, din păcate toate eforturile noastre au fost zadarnice, am apelat la Ministerul de Externe, la ambasade. Este o situație pe care nu am crezut că nu o putem rezolva. Lucrurile nu depind de noi, am făcut tot ce a depins de noi, mai rămânea să-l sunăm pe președintele Egiptului! Nu înțelegem de ce lucrurile nu au decurs normal, jucătorul era liber de contract, dar este mai complicat decât am crezut. Sperăm să-l rezolvăm până la ora jocului și să mai avem o opțiune pentru postul de atacant. Suntem în discuții și cu alți jucători, analizam și în funcție de diagnosticul pe care îl va primi Cristea, este suspect de leziune fibrilară și vom vedea dacă vom mai aduce un vârf pentru a ne completa lotul.”

Cristian Munteanu: „În Egipt este război civil, am discutat cu Ovidiu ca unul din noi să meargă acolo, dar nu este posibil, este dată legea marțială! Dacă îl vom legitima, o vom face cu o dispensă de la FIFA, nu ține de conducerea clubului. Am văzut reproșuri că nu am fost să aducem cartea verde, dar nu depinde de noi! Am apelat la federație, ambasadă, am făcut tot ce era posibil.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Johnny8 » 03-03-2015 11:08

E foarte greu....jocul nu prea ne da sperante...dar speranta moare ultima. Forza Otelul la bine si la greu
+1

Johnny8

  •  
  •  

#2 Damian » 03-03-2015 15:26

Am inteles eu bine? Vor sa mai aduca inca un atacant pe langa varianta Yulu-Matondo?
+1

Damian

  •  
  •  

#3 Leviathan » 03-03-2015 16:32

o fi vrun Ronaldo... penibil, nu ne mai salvam nici cu 11 ca el, la fel erau speratele si pentru cernat, o fi bun (oare?) dar n-are cu cine

Leviathan

  •  
  •  

#4 Dregan » 03-03-2015 16:55

Citez pe Damian:
Am inteles eu bine? Vor sa mai aduca inca un atacant pe langa varianta Yulu-Matondo?

Ovidiu Burcă: „în funcție de diagnosticul pe care îl va primi Cristea, este suspect de leziune fibrilară și vom vedea dacă vom mai aduce un vârf pentru a ne completa lotul.”

Florin Marin: „Avem jucători pe care îi avem în vedere ca sa completăm postul de atacant, poziție în care avem de suferit acum, dar sper să rezolvăm și acest aspect.”

Dregan

  •  
  •  

#5 Tudor » 03-03-2015 21:34

Citez pe Leviathan:
o fi vrun Ronaldo... penibil, nu ne mai salvam nici cu 11 ca el, la fel erau speratele si pentru cernat, o fi bun (oare?) dar n-are cu cine

Pentru Otelul, chiar si liga1 este un jucator foarte bun. Daca zici asta inseamna ca nu-l cunosti si doar iti dai cu parerea...

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |