STIRI Liga I VIDEO: Discursul emoţionant al lui „Puiu” Vasilache la evenimentul „50 de ani, 50 de legende”

FOTO Marius CernatFOTO Marius CernatUltima apariţie publică a lui Victor „Puiu” Vasilache a fost la evenimentul de lansare a cărţii „50 de ani, 50 de legende”, în care a fost premiat pentru întreaga sa activitate de către suporterii Oţelului de la „Dunărea Bătrână”.


A fost momentul în care s-au celebrat primii 50 de ani din istoria Oţelului, atunci când cel care a înfiinţat-o a oferit un moment de neuitat pentru toţi cei prezenţi la Sala Sporturilor, prin discursul său emoţionant. La final, suporterii au putut să obţină autograful preţios al incredibilului Victor Vasilache, cel datorită căruia noi, suporterii, am avut atâtea trăiri pe stadion alături de Oţelul.

Victor „Puiu” Vasilache (la începutul lunii februarie): „Oţelul a trecut prin multe momente grele, acum n-ar trebui să-i sperie situaţia din clasament. Istoria e de aşa natură ca Oţelul să treacă mai departe după ce dă de greu. În anul 1964 am înfiinţat echipa, care pentru început juca doar în campionatul din Combinat. Nimeni nu se gândea atunci că va ajunge să evolueze la cel mai înalt nivel european. Oţelul a avut de înfruntat multe şi din cauza sistemului politic al vremii, dar până la urmă a trecut cu bine peste toate.”

Iată imagini video cu discursul lui „Puiu” Vasilache:

Comentarii   
  •  
  •  

#1 bogdanmihai » 05-03-2015 21:08

Acesta a fost un om care a lasat intr-adevar ceva in urma sa. Ii multumim din suflet pentru creatia sa si sper ca exista deja un alt Puiu Vasilache, care va mai salva , inca o data Otelul. A plecat cu fruntea sus, nu multi isi indeplindesc misiunea asa cum a facut-o el!
+2

bogdanmihai

  •  
  •  

#2 vioara19 » 05-03-2015 21:44

sa te odihnesti in pace nea Puiu, multumim ca ai creat aceasta frumoasa echipa ca noi sa ne putem bucura de ea,acest om a vazut cum echipa lui a crescut, a cazut si sa zbatut sa creasca iar.Dragan o rugaminte si o idee, ai putea scrie un articol despre momentele frumoase dar si cele triste sa ne amintim cu totii prin ce a trecut Otelul in acest timp?
+3

vioara19

Login sau crează cont pentru a comenta              |