STIRI Liga I Declaraţii înainte de Oţelul – FC Braşov

Dan PopescuDan PopescuOţelul trece din nou prin schimbări, prin aducerea lui Florin Marin pe banca tehnică. Noul antrenor, dar şi doi jucători, Stelian Cucu şi Dan Popescu, au vorbit în faţa reprezentanţilor mass-media la conferinţa de presă ce precede partida cu FC Braşov.

Florin Marin: „Facem tot ce depinde de noi să câștigăm. Partida este importantă pentru ambele echipe, deși Brașovul se află într-o poziție mai bună decât a noastră. Si pentru noi și pentru ei punctele sunt importante, de la locul 8 în jos toate echipele sunt angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Sper să facem un joc bun, jucătorii să depașească perioada nefastă și să ne impunem pentru a obține trei puncte foarte importante în economia campionatului. Sper să înscriem, chiar și din faze fixe, pot face diferenta la anumite jocuri. Rezultatul este cel mai important, deci trebuie să marcăm mai mult decât adversarul. În această perioadă scurtă avută la dispoziție principala procupare a fost să refac moralul jucătorilor”

Dan Popescu: „Să sperăm că s-a produs șocul și de acum să reușim să câștigăm. Sper să începem să învingem de la meciul de sâmbătă. Îmi pare rău că a plecat domnul Selymes, am muncit împreună, îi mulțumim pentru tot. Sperăm ca șocul produs să fie pozitiv și să câștigăm cu Brașovul. Trebuie să avem rezultate cu noul antrenor, poate să ne și bată, important este să obținem ceea ce ne propunem”

Stelian Cucu: „„Meciul cu FC Brașov va fi foarte dificil și în același timp extrem de important pentru noi. Personal, mă simt bine și pe postul de fundaș central, am jucat acolo la începutul carierei, pe acest post am învățat fotbalul. Eu voi evolua oriunde mă va pune antrenorul, am dat randament și mă simt bine în apărare. Nu știu dacă voi juca sâmbătă, antrenorul decide, dar dacă o voi face sper să marchez”

Oţelul va juca împotriva celor de la FC Braşov sâmbătă, de la ora 18.00.

Login sau crează cont pentru a comenta              |