STIRI Liga I UN PUNCT TRIST

Laurentiu Iorga a deschis scorulLaurentiu Iorga a deschis scorulOțelul Galați – FC Brașov 1-1(1-0)
Săptămâna tristă a Oțelului nu putea avea decât un final trist. Partida de care se legau și ultimele fărâme de speranță de supraviețuire, cea împotriva celor de la FC Brașov, s-a terminat cu o remiză, 1-1, care nu ne ajută deloc.
Începută cu un moment de reculegere în memoria părintelui Oțelului, Victor Puiu Vasilache, de la care întreaga suflare oțelară şi-a luat adio în aceeași zi, partida a avut un debut suprinzător. Cu jucătorii gazdă mai bătăioși ca nicicând în acest sezon, nu-i de mirare că deschiderea scorului a survenit încă din minutul 8. Stelian Cucu l-a lansat excelent pe Alexandru Tudorie, acesta a centrat perfect la 6 metri de poartă, de unde Laurenţiu Iorga a reluat în plasă, cu toată opoziția lui Iacob.
Tot oțelarii au fost cei care au controlat jocul și în continuare, stegarii punând foarte puține probleme. Singura șansă de a egala a venit în urma unui șut din unghi trimis de Matei(35’) şi respins fără prea mari probleme de Dumitru Hotoboc. De partea cealaltă, Florin Cernat a trimis slab, cu dreptul, dintr-o poziție foarte bună(36’), iar Jugurtha Hamroun nu a reușit să nimerească poarta cu un lob care l-a suprins pe Iacob plecat la plimbare(38’), astfel încât scorul a rămas neschimbat până la pauză.
Partea secundă a început tot sub dominarea clară a Oțelului, care a mai ratat o mare ocazie, Cernat fiind blocat cu greu de Iacob, după o pasa perfectă a lui Iorga(52’).
Din păcate, blestemul greșelilor de portar, care ne-a privat de atât de multe puncte în acest sezon (Chiajna, Botoșani, Dinamo, ș.a.m.d.), ne-a lovit din nou. În minutul 66, la un șut destul de slab al lui Aganovic, de la peste 30 de metri, Hotoboc a respins greșit în față, iar Constantinescu, același care ne-a privat de două puncte și în tur, a îndeplinit o simplă formalitate.
Deși s-au prezentat foarte slab pe întreaga durată a partidei, stegarii ar fi putut pleca și cu 3 puncte, însă Hotoboc a reușit să respingă șutul înșelător trimis de Ganea(75’). Iar pentru ca totul să capete accente tragice, Sanaa Altama a primit direct cartonașul roșu după ce l-a lovit în săritură pe Zlomislic(84’).
Din păcate, Oțelul nu a rămas decât cu un punct după o partidă dominată clar, iar situația se agravează pe zi ce trece. Singura latură pozitivă a întregii săptămâni ar fi ambiția arătată de jucători, cei 2000 de spectatori fiind cu siguranță bucuroși să vadă ca se poate lupta pentru fiecare minge și de către jucătorii noștri.
Tristețea rămâne însă, cu atât mai mult cu cât nu am putut să ne onorăm părintele așa cum ar fi meritat...
Urmează alte partide împotriva vecinelor de clasament, partide capitale pentru a mai putea spera într-o minune.

OŢELUL GALAŢI – FC BRAŞOV 1-1(1-0)
Liga I – Etapa 20
Stadion “Oţelul” Galaţi - Spectatori 2000
Au marcat: Iorga 8’, Constantinescu 66’
Cartonaşe galbene: Tudorie,  Solomou, Iorga, Brigido / Artjunin, Moraru, Novak
Cartonaş roşu: Altama 83’
Oţelul: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Popescu - Altama, Tavares – Iorga (88’ Tătar), Cernat, Hamroun (77’ Brigido) – Tudorie (69’ Yulu-Matondo). Antrenor Florin Marin
FC Braşov: Iacob – G.Matei, Novakovic, Artjunin (52’ Moraru), Novak - Leko, Zlomislic (85’ L.Goian) - Cr. Ganea, Aganovic, Constantinescu - L.Ganea (52’ Ţîră). Antrenor Vjekoslav Lokica
Arbitri: Sebastian Colţescu (Craiova) - Bogdan Gheorghe (București) și Bogdan Velicu (Bucureşti) – Viorel Flueran (Craiova)

Comentarii   
  •  
  •  

#1 giu » 08-03-2015 07:50

Cantecul de lebada !!!

giu

  •  
  •  

#2 claudiuFCOG » 08-03-2015 08:09

Asta a fost,eu nu voi inceta sa iubesc aceasta echipa,chiar daca ea nu va mai fi... :sad:
+3

claudiuFCOG

  •  
  •  

#3 leutzu » 08-03-2015 09:40

trebuie gasita o solutie sa putem supravietui in b ,asta e baietii au incercat ,nici nu avem un pic de noroc ,hai otelul :-|

leutzu

  •  
  •  

#4 Viorel Craciun » 08-03-2015 12:50

2000 de spectatori impreuna si cu locatarii din blocurile din jurul stadionului ! numai cine nu gandeste mai spera la o salvare de la retrogradare , cu jucatorii actuali care au cazut psihic si curios si fizic ca in toate cele trei partide jucate in retur. ce fel de pregatire fizica au facut domnule Munteanu ? :sad:

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |