STIRI Liga I “Au un public minunat[...] Ar fi păcat să retrogradeze”

Oaspetii au fost impresionati de suporterii galateniOaspetii au fost impresionati de suporterii galateniOţelul a remizat pe propriul teren, 1-1 cu FC Braşov, iar şansele de salvare de la retrogradare ale echipei noastre au scăzut dramatic. Iată ce au declarat cei doi antrenori la finalul partidei, cu menţiunea că oaspeţii au lăudat publicul gălăţean, spunând că aceştia îşi încurajează echipa mereu:

Florin Marin: "E un rezultat mincinos, FC Braşov nu şi-a creat ocazii, dar am avut neşansă. Mai sunt 14 etape de jucat, iar fiecare va fi o finală. Mai avem şanse matematice să ne salvăm. Am pierdut două puncte importante, dar eu am în continuare încredere în jucători. Hotoboc a încercat să prindă, el trebuia să respingă în lateral, nu în acea zonă, dar asta e."

Vjekoslav Lokica (antrenor FC Braşov): „Putem fi mulțumiți cu acest punct, este o distanță destul de bună între Oțelul și Brașov. Urmează o partidă acasă, pe care sper s-o câștigăm. Nu mi-a plăcut acest meci, a fost foarte greu, nu a fost plăcut ochiului, dar a fost pentru puncte. Cred că toată lumea este de părere că putem rămâne în prima ligă. Insolvența poate reprezenta și ceva negativ asupra clubului și suntem îngândurați. Am în lot jucători care au venit și sper să fie plătiți la zi. La Ploiești am primit un gol după o super execuție, aici am avut și puțin noroc, dar cred că e rezultatul just."

Marian Constantinescu (atacant FC Braşov): “Prima repriză spun eu că ne-au dominat, iar a doua am ieșit mai montați, mai deciși și s-a văzut, pentru că am avut și ocazii. Dacă reușea Anganovic să marcheze am fi câștigat sigur. Oțelul are o echipă bună, e o echipă agresivă care nu te lasă să joci. Au și un public minunat, un public care i-a susținut tot timpul, la fel și la 1-0, la fel și la 1-1. Ar fi păcat să retrogradeze. Niciodată nu pot să fiu mulțumit, întotdeauna vreau mai mult. Deocamdată atât am putut, e bine măcar că am reușit să ținem Galațiul acolo. Ne-a surprins pe toți vestea că am intrat în insolvență, antrenorul nici nu știa. Nu știu ce se întâmplă acolo cu acea firmă, dar într-adevăr noi suntem cei afectați, noi jucătorii. Sperăm că patronul nu ne va lăsa și va scoate echipa din insolvență. Avem salarii restante, salarii pe care trebuie să ni le plătească. Sunt convins că până la urmă va fi bine. Mă fac că n-am auzit această întrebare, cu retrogradarea. Sută la sută vom scăpa, sunt convins!”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 claudiuFCOG » 08-03-2015 13:30

Imi pare rau sa o spun Brasovul a fost mult peste noi...
−1

claudiuFCOG

  •  
  •  

#2 myhaymyhaygl » 08-03-2015 14:46

Citez pe claudiuFCOG:
Imi pare rau sa o spun Brasovul a fost mult peste noi...

La ce? Poate la noroc..
+1

myhaymyhaygl

  •  
  •  

#3 Leviathan » 08-03-2015 14:57

Suntem cei mai slabi, asta cu publica intra la blabla, daca n.ai cu ce, te pup..papa
−2

Leviathan

Login sau crează cont pentru a comenta              |